Malatya

Genel seçime doğru

14:04 08 Ekim 2015
Genel seçime doğru

AK Parti Malatya Milletvekili Özhan, Darende ilçesinde temaslarda bulundu

AK Parti Malatya Milletvekili Taha Özhan, Darende ilçesinde temaslarda bulundu.

AK Parti İlçe Başkanlığında partililere hitap eden Özhan, 1 Kasım'da yapılacak seçimde Türkiye'nin kaderinin oylanacağını söyledi.

Türkiye'nin birliğini, dirliğini, istikrarını ve huzurunu sağlayacak tek partinin AK Parti olduğunu belirten Özhan, "Bu seçim sadece AK Parti'nin oylanacağı bir seçim değil. 1 Kasım gecesi sandıklar açılırken hiç kimse CHP, MHP ve HDP'nin ne kadar oy aldığına bakmayacak. Herkesin gözü kulağı AK Parti'nin ne kadar oy aldığında olacak. Oysa seçime 4 parti giriyoruz ama bunlar siyaseten anlamsız olduklarını zaten 7 Haziran gecesi ortaya koydular. Her birisi saçma sapan açıklama yapıp durdular. Dolayısıyla bizim bunun sadece AK Parti meselesi olmadığını vatandaşlarımıza anlatmamız lazım" diye konuştu.

AK Parti'nin seçim beyannamesiyle toplumun her kesiminin beklentilerini karşıladığını kaydeden Özhan, şöyle devam etti:

"Asgari ücret bin 300 liraya çıkıyor. Çalışan emeklinin destek primi çilesi sona eriyor. İşini kuran kadın ve gençlere toplam 250 bin liralık kredi desteği geliyor. Emekliler 250 lira taksitle ev sahibi olurken, yeni evlenecek çiftlerin çeyiz hesabının yüzde 20'si devletçe karşılanacak. Gençlere ücretsiz internet vaat eden AK Parti, genç çalıştıran patronun bir yıllık maaş faturasını üstlenecek. Taşeron işçiye kadro kapısı açılacak. Doğum izni memuriyette kıdem olacak. Polis ve askerlerin ek göstergesi artacak."

Özhan, daha sonra Diyarbakır'da zırhlı araçla kamyonetin çarpışması sonucu şehit olan polis memuru Adem Keleş'in Yavuzlar Mahallesi'ndeki babaevine giderek, taziyelerini bildirdi, Keleş'in mevlidine katıldı. Baba Yaşar Keleş'i teselli eden Özhan ve beraberindekiler, Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından buradan ayrıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.