Malatya

Sevim Levent, örnek mücadelesiyle takdir topluyor

09:09 05 Aralık 2021
Sevim Levent, örnek mücadelesiyle takdir topluyor

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt Belediyesi sosyal hesapları üzerinden kendisini evine davet eden bedensel engelli Sevim Levent’e sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

14 yaşındaki bedensel engelli Sevim Levent, Yeşilyurt Belediyesi sosyal medya hesapları üzerinden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ı evine davet etti. Gelen mesajdan haberdar edilen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Seyran Mahallesinde ailesiyle birlikte yaşayan Sevim Levent’in yaşadığı eve giderek sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ı bir anda karşısında görünce büyük bir mutluluk yaşayan bedensel engelli Sevim Levent, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

“AZİM VE GAYRETLE EĞİTİM HAYATINI SÜRDÜRÜYOR”

Sevim Levent ile bir araya gelmekten büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Seyran mahallemizde ailesiyle birlikte yaşayan engelli kardeşimiz Sevim Levent bizlere sosyal medyadan ulaşıp, evine davet etti. Bizde kendisine sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdik. Milli Eğitim Müdürlüğünden gelen öğretmenlerimiz gözetiminde eğitimler alan Sevim Levent kardeşimiz büyük bir azim ve gayretle eğitim hayatını sürdürüyor. Kendisini gösterdiği bu gayretlerden dolayı tebrik ediyorum. Ülkenin siyaseti ve gelişmelerini yakından takip eden bu güzel kardeşimiz gelecekte siyasetin içerisinde yer alıp, memleketine ve topluma faydalı bir birey olmak istediğini bize ifade etti. Sevim kardeşimiz kendisini geliştirmek ve ilerletmek adına örnek bir mücadele ortaya koyuyor, gelişmeleri anlık takip edip gündemden uzak kalmıyor. Belediyemizin sosyal hesaplarının sürekli takipçileri arasında, kendisi de güzel paylaşımlar yapıyor, bende artık kendisini takip edeceğim. İnşallah sık sık görüşeceğiz, organizasyonlarımıza davet edeceğiz. Kendisine hayat boyu güzellikler, başarılar ve sağlık temenni ediyorum. Rabbim güzel günler nasip etsin.” diye konuştu.

Sevim Levent’in aile fertleri de gerçekleşen ziyaretten dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a teşekkürlerini sundular.

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.