Manisa

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ:

18:15 24 Kasım 2015
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ:

"İyi bir kabine oldu. Artık ustalık dönemimiz. Ustalık dönemine usta insanlarla, gerek alanında ustalık yapmış, gerek siyasette usta olmuş kişilerle gidiyoruz. Bundan sonra vaatlerimizi hızlı bir şekilde yapacağız”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, 64. Hükümet'e ilişkin, "İyi bir kabine oldu. Artık ustalık dönemimiz. Ustalık dönemine usta insanlarla, gerek alanında ustalık yapmış, gerek siyasette usta olmuş kişilerle gidiyoruz. Bundan sonra vaatlerimizi hızlı bir şekilde yapacağız" dedi.

Özdağ, AA muhabirine Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun açıkladığı yeni bakanlar kurulu hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Tecrübeli bir kabine kurulduğunu vurgulayan Özdağ, şunları kaydetti:

"Sayın Başbakanımız ve Sayın Cumhurbaşkanımız bu tecrübeyi onayladılar. Aynı zamanda yeni milletvekillerimizden de bakan olanlar da var. Onların da mutlaka siyasi tecrübeleri var. Bu kadar tecrübeli bir partinin bu kadar tecrübeli bir bakanların içine onlar da güzel işler yapacaklardır. İyi bir kabine oldu. Artık ustalık dönemimiz. Ustalık dönemini usta insanlarla, gerek alanında ustalık yapmış, gerek siyasette usta olmuş kişilerle gidiyoruz. Bundan sonra vaatlerimizi hızlı bir şekilde yapacağız. Bu kabine ile yapacağız. Yarın da grup başkanvekillerimiz, katiplerimiz belirlenecek."

Bakanlara başarılar dilediğini aktaran Özdağ, "Beraber çalışacağız. Genel merkez, kabine ve grup beraber çalışacağız. Hep birlikte Türkiye’yi mutlu ve zengin olmak için gayret edeceğiz. Tecrübemizi, aklımızı ve gönlümüzü birbirimizin emrine vererek çalışacağız" ifadelerini kullandı.

 Özdağ, siyasette en önemli görevin milletvekilliği olduğunu belirterek, "Diğerleri ise takdirdir. Manisa’da 5 milletvekili arkadaşımızla birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hizmet etmeye devam edeceğiz. Yeni kabine ile yeni şeyler söyleyeceğiz" dedi. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.