Manisa

Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'na yönelik sözleri

18:28 08 Nisan 2016
Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'na yönelik sözleri

AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Fisun Kumbaracı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na yönelik sözleri nedeniyle kınadıklarını bildirdi.

Kumbaracı, yaptığı yazılı açıklamada, Kılıçdaroğlu'na başta CHP'li kadınlar olmak üzere toplumdaki tüm kadınların tepi göstermesi gerektiğini belirtti.

Kılıçdaroğlu'nu kınadıklarını ifade eden Kumbaracı, açıklamasında "Ahlaksız ifadelerle sadece bakanımız değil onun şahsında tüm kadınlar hakarete ve aşağılanmaya maruz kalmıştır. Kadına karşı cinsiyetçi, çarpık bakış açısının ürünü olan sözlerinden dolayı, ana muhalefet partisi liderini bir kez daha şiddetle kınıyoruz. 'Karar alma mekanizmalarında ve siyasette daha çok kadın olmalı' iddiasında bulunanların, siyaset tam da merkezinde yer alan bir kadına yönelik sözleri kendi riyakarlıklarını bir kez daha gözler önüne sermiştir. Meydanlarda siyasi ahlak ve etikten bahsedenler, kendi ahlak anlayışlarını ortaya dökmüşlerdir" ifadelerini kullandı.

Açıklamada CHP'li kadınlara da çağrıda bulanan Kumbaracı, "Zaman, susma zamanı değil. Zaman, hakaretini sahibine iade etme zamanıdır. Başta CHP'li hemcinslerimiz olmak üzere, toplumun her kesiminden kadını bu çirkin ve asla kabul edilemez hadiseye tepki göstermeye davet ediyoruz." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.