Mardin

AK Parti Mardin İl Koordinatörü Koca, partililer ile görüştü

15:06 30 Ocak 2016
AK Parti Mardin İl Koordinatörü Koca, partililer ile görüştü

AK Parti Mardin İl Koordinatörü 24. Dönem Eskişehir Milletvekili Salih Koca, AK Parti Mardin İl Başkanlığını ziyaret ederek partililer ile görüştü.

Koca, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, bölgede siyaset yapmanın diğer illere kıyasla zor olduğunu belirtti.

Siyasi şartları zor olan bu bölgede dört önemli seçim atlattıklarını kaydeden Koca, bu seçimleri başarılı bir şekilde geri bıraktıklarını söyledi.

Bütün teşkilat olarak yoğun bir çaba içerisinde yollarına devam edeceklerini aktaran Koca, şöyle dedi:

"Çünkü bizlerin eline bakan, partimizin yapacağı politikaları takip eden ve dualarını hiçbir zaman eksik etmeyen adını sanını bilmediğimiz kişiler var. Balkanlar'da, Ortadoğu'da, Türkiye’nin durumuna göre hareket eden ülkeleri yalnız bırakmamak adına küçükten başlayıp teşkilatlarımızı sağlam tutacağız. Teşkilatlardan aldığımız görüş ve önerileri inşallah gerekli mercilere bildirerek varsa hata ve yanlışlarımızı düzeltmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız."

AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar ise, teşkilattan gelme ve teşkilatların dilinden iyi anlayan bir koordinatörün Mardin’e atanmasına çok sevindiklerini kaydetti.

Dündar, şöyle konuştu:

"Mardin’in kalkınması adına olumsuzlukları ve sıkıntılarımızı daha iyi bir şekilde dile getirebileceğimizi umuyorum. Zor şartlar altında siyaset yaptığımız bu bölgede genel merkez ile olan bağlantılarımızı kolaylaştıracak atamanın Mardin’e hayırlı olmasını diliyorum. Yaklaşık 20 eski milletvekilinin bu şekilde il koordinatörlüklerine atanması AK Parti’nin vefa duygusunun pekişmesinden kaynaklanıyor."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.