Mersin

Okul tuvaletinde öldürülen küçük kıza yürekleri burkan veda!

14:16 01 Aralık 2022 28 Yorum Var
Okul tuvaletinde öldürülen küçük kıza yürekleri burkan veda!

Mersin'de bir okulun tuvaletinde öldürülen 13 yaşındaki Fatma Nisa Yürekli, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.



Fatma Nisa Yürekli'nin cenazesi, yapılan otopsinin ardından Güneykent Mezarlığına getirildi. Kızlarının cansız bedenini gören baba Serdar Yürekli ve anne Hacer Yürekli fenalaştı. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği aile, ayakta durmakta güçlük çekti. 13 yaşındaki öğrencinin cenazesi, Türk bayrağına ve beyaz duvağa sarılı bir şekilde getirildi. Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın da katıldığı cenaze törenin ardından kız çocuğunun cenazesi, Çavuşlu Mezarlığına defnedildi.

Kızının cenaze aracıyla götürülmesi üzerine anne Hacer Yürekli, "Kızımı omuzlarda taşımak çok mu zor. Ben taşırdım kızımı" dedi.

YORUMLAR

28 Yorum Var
  • Bülent 1 yıl önce Şikayet Et
    Okulları kreşe, öğretmenleri çocuk bakıcısına dönüştüren bu ucube sistem biran evvel değişmeli. Özümüze uygun, disiplin odaklı ve öğretmene saygılı bir eğitim sistemi biran evvel hayata geçirilmelidir.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Mert 1 yıl önce Şikayet Et
    Anne babanın terbiye etmekte yetersiz kaldığı bir kurumda öğretmenler ne yapsın??Üstelik elini kaldıracak olsa öğretmen ihtar alıyor soruşturmadan geçiriliyor evladıma vuramazsın karışamazsın yaklaşımıyla başlıyor sızlanmaya veliler...peki öğretmen ne yapsın?bir noktada güzel sözden de anlamıyorlar çocuklar istediğiniz kadar tatlı tatlı anlatın eğer anne baba aile terbiyesi almamış ise çocuk,okul pek birşey katmıyor haberde görüldüğü üzere...tiktok nesile kurban etmeyin evlatlarınızı internet ve tv,moda çılgını yapmayın onları!!!maneviyat aşılayın faydalı şeylerle hayata hazırlayın boş zamanlarını faydasız şeylerle değil aksine kişiliklerine artı katacak şeylerle yetiştirin!..
    Cevapla
  • Sabri Mersin 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu olay Mersin'de bir ortaokulda gerçekleşti maalesef. Sınıf arkadaşının düşük not aldığı ve onunla dalga geçildiği için arkadaşı tarafından ilkönce tuvalette hortumla dövülüp daha sonra bıçaklanarak rahmetli oldu. Dün haberimiz olduğundan beri şok içerisindeyiz. 12 Yaşında bir kız çocuğu nasıl bir kin nasıl bir ruh halinde olabilir ki basit bir sebepten dolayı arkadaşını öldürebilir. Allah bütün çocuklarımızı korusun. En büyük eğitim kurumu ailedir. Lütfen çocuklarımızı koruyalım. İlişkilerini neler yaptıklarını kontrol edelim. Düşünebiliyormusunuz ufacık çocuklar birisi mezara, birisi cezaevine gidecek. Çok acı.
    Cevapla
  • eğitimci 1 yıl önce Şikayet Et
    şuan ki eğitim öğretim sistemi 2000 yılından bu yana disiplinden uzaktır!hem eski bir öğrenci ve şuan bir eğitimci olarak söylüyorum bunu..Disiplin askeriyede nasıl olmazsa olmazlardandır tıpkı okullarda hatta ailede ve hatta işyerinde de disiplin mecburidir..Kısacası insanın olduğu her yerde disiplin şart.Olmazsa insan şımarır laubali olur ele avuca sığmaz başedilmez olur sınırları aşar yasakları tınlamaz!!!Buradan devlet büyüklerimize sesleniyorum lütfen öğretmenlerin elinden alınan disiplin kurallarını yeniden eğitim öğretim hayatına geçiriniz.Aksi takdirde yavrular terbiye edilemiyor sınır tanımaz oluyorlar!!!
    Cevapla
  • ILGAZ 1 yıl önce Şikayet Et
    kahrolası alçak ne istedin çocuktan okullar yol geçen hanı olmuş disiplin yok kural yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.