Mersin

Okul tuvaletinde öldürülen küçük kıza yürekleri burkan veda!

14:16 01 Aralık 2022 15 Yorum Var
Okul tuvaletinde öldürülen küçük kıza yürekleri burkan veda!
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

15 Yorum Var
  • Bülent 1 yıl önce Şikayet Et
    Okulları kreşe, öğretmenleri çocuk bakıcısına dönüştüren bu ucube sistem biran evvel değişmeli. Özümüze uygun, disiplin odaklı ve öğretmene saygılı bir eğitim sistemi biran evvel hayata geçirilmelidir.
    Cevapla
  • Mert 1 yıl önce Şikayet Et
    Anne babanın terbiye etmekte yetersiz kaldığı bir kurumda öğretmenler ne yapsın??Üstelik elini kaldıracak olsa öğretmen ihtar alıyor soruşturmadan geçiriliyor evladıma vuramazsın karışamazsın yaklaşımıyla başlıyor sızlanmaya veliler...peki öğretmen ne yapsın?bir noktada güzel sözden de anlamıyorlar çocuklar istediğiniz kadar tatlı tatlı anlatın eğer anne baba aile terbiyesi almamış ise çocuk,okul pek birşey katmıyor haberde görüldüğü üzere...tiktok nesile kurban etmeyin evlatlarınızı internet ve tv,moda çılgını yapmayın onları!!!maneviyat aşılayın faydalı şeylerle hayata hazırlayın boş zamanlarını faydasız şeylerle değil aksine kişiliklerine artı katacak şeylerle yetiştirin!..
    Cevapla
  • Sabri Mersin 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu olay Mersin'de bir ortaokulda gerçekleşti maalesef. Sınıf arkadaşının düşük not aldığı ve onunla dalga geçildiği için arkadaşı tarafından ilkönce tuvalette hortumla dövülüp daha sonra bıçaklanarak rahmetli oldu. Dün haberimiz olduğundan beri şok içerisindeyiz. 12 Yaşında bir kız çocuğu nasıl bir kin nasıl bir ruh halinde olabilir ki basit bir sebepten dolayı arkadaşını öldürebilir. Allah bütün çocuklarımızı korusun. En büyük eğitim kurumu ailedir. Lütfen çocuklarımızı koruyalım. İlişkilerini neler yaptıklarını kontrol edelim. Düşünebiliyormusunuz ufacık çocuklar birisi mezara, birisi cezaevine gidecek. Çok acı.
    Cevapla
  • eğitimci 1 yıl önce Şikayet Et
    şuan ki eğitim öğretim sistemi 2000 yılından bu yana disiplinden uzaktır!hem eski bir öğrenci ve şuan bir eğitimci olarak söylüyorum bunu..Disiplin askeriyede nasıl olmazsa olmazlardandır tıpkı okullarda hatta ailede ve hatta işyerinde de disiplin mecburidir..Kısacası insanın olduğu her yerde disiplin şart.Olmazsa insan şımarır laubali olur ele avuca sığmaz başedilmez olur sınırları aşar yasakları tınlamaz!!!Buradan devlet büyüklerimize sesleniyorum lütfen öğretmenlerin elinden alınan disiplin kurallarını yeniden eğitim öğretim hayatına geçiriniz.Aksi takdirde yavrular terbiye edilemiyor sınır tanımaz oluyorlar!!!
    Cevapla
  • ILGAZ 1 yıl önce Şikayet Et
    kahrolası alçak ne istedin çocuktan okullar yol geçen hanı olmuş disiplin yok kural yok
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Eğer bir okulda ve sınıfta disiplin yoksa olacağı budur. Okul idaresi ve öğretmenler etkisiz elaman durumunda.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    kim öldürdü dûyse Allah belasını versin cehennem ulsun Allah aylesine sabır versin
    Cevapla
  • Cafer C 1 yıl önce Şikayet Et
    13 yaşındaki bir çocuk...hangi gerekçeyle öldürülür Allah aşkına?.. Allah'ım, hepimize akıl feraset versin!
    Cevapla
  • maremer 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kızımız neden öldürülmüş? Kim öldürmüş? Bir bilgi yok herkes hedefindeki kişiye/kuruma içindekileri kusuyor. Derdimiz giden can mı? Yoksa "herkesin bir derdi var durur içerisinde" mi?
    Cevapla
  • ali 1 yıl önce Şikayet Et
    bu olay öğretmenleri idarecileri baskılamanın onları etkisiz kılmanın sonucudur. benim kızıma benim oğlum bağıramazsın ,dokunamazsın sesini yükseltemzsin vb vb şekilde anlayışın sonuçları böyle vahim olur
    Cevapla
  • melek 1 yıl önce Şikayet Et
    İlk eğitim ailede başlar herkes bi dönüp kendine bakacak
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu sadece bu hükümetin sorunu değil. Bu ülkenin sorunu... Recep İvedik, Kurtlar Vadisi filimleri ile yetişen nesil... Sistem sorunlu insan yetiştiriyor...
    Cevapla
  • Evet 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah sabır versin çok zor.
    Cevapla
  • AtillA Han 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok üzücü bir olay. Sorumlusu internet ve diziler. Başka bir ülkede uzmanlardan oluşan bir kadronun rehberliğinde deneyimli bir eğitmene "Çocuk nasıl yetiştirilir" proğramları yaptırılıken bizdekiler yövmiyeli şaklabanlık dramaları yaptırıyorlar.
    Cevapla
  • Adem Atmaz 1 yıl önce Şikayet Et
    Aile bakanımız da LGBT yürüyüşüyle İstanbul sözleşmesiyle uğraşadursun
    Cevapla