Muğla

Bülbüloğlu GETOB'a yeniden aday

11:48 21 Eylül 2018
Bülbüloğlu GETOB'a yeniden aday

Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (GETOB) Başkanı Bülent Bülboğlu, genel kurulda yeniden aday olduğunu bildirdi.

Bülbüloğlu, yarın toplanacak genel kurul dolayısıyla Siteler Mahallesi'ndeki otelinde düzenlediği basın toplantısında, 6 yıldır GETOB Başkanlığını yürüttüğünü belirterek, görevi süresince yürüttüğü çalışmaların devamının gelmesi için bir dönem daha devam etme kararı alarak aday olduğunu söyledi.

Bülbüloğlu, görev süresince her dönemde Turizm ve Kültür Bakanlığıyla temas halinde olduklarını ve sorunları en üst seviyede bakanlara aktardıklarını belirterek, "Yeni Bakanımızla iki kez bir araya geldik. Bölgemizin sıkıntılarını çözebilmek adına istişarelerde bulunduk. Konaklama sektörünün sıkıntılarını çok iyi biliyoruz. Çözüm için her zaman destek arayışı içinde olduk. İyi ilişkiler içinde olduk. Görevimiz çok ağır bir görev. Otelciler Federasyonunda da temsilci olduk." ifadelerini kullandı.

GETOB olarak Muğla, Bodrum ve Fethiye'yi de önemsediklerine dikkati çeken Bülbüoğlu, şöyle devam etti:

"TÜROFED'de başkan yardımcılığı yaptığımdan dolayı onlarla daha iyi yerlere gidebiliriz. GETOB olarak Dalaman, Ortaca ve Datça'yı da kapsıyoruz. Çalışmalarımızın karşılığında bir dönem daha devam etme kararı aldım. Bir arkadaşımız da aday oldu. Onlara başarı diliyorum."

Bülbüloğlu, "GETOB'u siyasete bulaştırmadık. Meslek kuruluşu olarak görevimizi yapmaya, sektörümüzü daha ileriye taşımaya çalıştık. Duruşumuzu hiç bozmadık. Mesleğimiz adına Marmaris ve bölgemiz için koşturduk." diye konuştu.

Dünya turizminin çok büyüdüğünü anlatan Bülbüloğlu, "Turizm en hızlı büyüyen sektör. Bizim buradan payımızı arttırmamız lazım. Gelirleri artırmak adına projeler üretmek lazım. Hepinizin gördüğü Dünya Ralli Şampiyonası'nda Marmaris güzel işler çıkardı. Gelecek yıllar daha iyi olacak." dedi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.