Muş

MŞÜ'den öğrenci alımı duyurusu

16:12 19 Ağustos 2016
MŞÜ'den öğrenci alımı duyurusu

Muş Alparslan Üniversitesi, (MŞÜ) Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetim Anabilim Dalı Tezsiz Yüksek Lisans Programı'na 40 öğrenci alınacağını duyurdu.

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Murat Aktaş, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, ilana çıktıkları tezsiz yüksek lisans 2. öğretim programına 4 yıllık herhangi bir lisans programından mezun olan tüm öğrencilerin müracaat edebileceğini belirtti.

Yüksek Öğretim Kurumu'nun (YÖK) izniyle açılan program için 22-26 Ağustos tarihleri arasında başvurularını almaya başlayacaklarını hatırlatan Aktaş, 31 Ağustos çarşamba 14.00'te kampüsteki Sosyal Bilimler Enstitüsü binasında giriş sınavı yapılacağını bildirdi.

Muş ve çevre illerden gelen yoğun talep üzerine programın açılması için çalışma yürüttüklerini anımsatan Aktaş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Çevre illerden de başvuru olmasını bekliyoruz. Program 3 dönemden oluşuyor. Bunun iki dönem ders bir dönem de bitirme projesi. Başvuru için ALES ve yabancı dil gibi puanların zorunlu değil ancak bu puanları olanlar avantajlı olacak. Sonuçlar 02 Eylül tarihinde ilan edilecek. Kesin kayıtlar ise 5-6 Eylül tarihleri arasında yapılması gerekmektedir."

 



 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.