Nevşehir

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ünal:

19:05 24 Ekim 2017
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ünal:

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığını ziyaret eden Ünal, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, partilerinin milli ve evrensel bir siyaset yürüttüğünü savunarak, parti ve hükümet olarak ülke ve milletin menfaatine çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun partisinin TBMM Grubu'nda yaptığı konuşmaya ilişkin, "Bu ülkede her iki kişiden birinin oyunu almış, 15 Temmuz gecesi hayatını ortaya koyup bu ülkeyi kurtaran kahramana vatan haini diyen Anamuhalefet partisi genel başkanını istemiyoruz, tanımıyoruz, siyasi muhatabımız olarak da görmüyoruz. Çünkü bunun yaptığı siyaset değil apaçık düşmanlık." dedi.

Ünal, "AK Parti siyaseti milli ve evrensel bir siyasettir. Biz dünya beşten büyüktür derken evrensel, tek bayrak, tek millet derken milli bir siyaset güdüyoruz. Bunların bizi anlamasını beklemiyoruz. Biz mücadelemize devam edeceğiz, biz FETÖ ağzıyla konuşanlara, Türkiye düşmanlarının davulunu çalanlara bakmaksızın yolumuza devam edeceğiz." diye konuştu.

Kılıçdaroğlu’nun aldığı talimat gereği Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ve iftiralarda bulunduğunu ileri süren Ünal, şunları kaydetti:

"Biz bu ülkeye kimin düşman olduğunu da kimin dost olduğunu da çok iyi biliyoruz. Bu ülkede her iki kişiden birinin oyunu almış, 15 Temmuz gecesi hayatını ortaya koyup bu ülkeyi kurtaran kahramana vatan haini diyen Anamuhalefet partisi genel başkanını istemiyoruz, tanımıyoruz, siyasi muhatabımız olarak da görmüyoruz. Çünkü bunun yaptığı siyaset değil apaçık düşmanlık. Tek bayrak, tek millet, tek devlet tek vatan bunu kabul eden herkes bizim kardeşimizdir. Siyasi görüşüne bakmaksızın herkesle birlikte hareket ederiz. Ama Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı gibi bu ülkenin düşmanlarıyla hareket eden, bu milletin kahramanlık destanı olan 15 Temmuz'u itibarsızlaştıran, Cumhurbaşkanımıza birilerinin talimatıyla hakaret eden, iftira atan insanlar bu ülkenin çıkarına uygun hareket ediyoruz diyemeyiz."




YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.