Ordu

AK Parti Ordu Milletvekili Gündoğdu'dan ziyaret

12:56 03 Haziran 2018
AK Parti Ordu Milletvekili Gündoğdu'dan ziyaret

AK Parti Ordu Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili adayı Metin Gündoğdu, seçim çalışmaları kapsamında Fatsa, Akkuş ve Altınordu ilçelerini ziyaret etti.

Gündoğdu, ilçe ziyaretlerinde esnafı dolaşarak sorunlarını dinledi.

Bazı esnafların taleplerini yerine getirme sözü veren Gündoğdu, Akkuş'ta yaptığı açıklamasında, 24 Haziran'a kadar gece gündüz demeden çalışacaklarını söyledi.

Akkuş ilçesinin en büyük yatırımları AK Parti döneminde aldığını ifade eden Gündoğdu, "Hala da almaya devam ediyor. Birçok yer sıcak asfalta kavuştu. Geçtiğimiz yıl yaptığımız girişimlerle Kertil mesire alanı “A Sınıfı” olarak tescillendi. Yakında Bungalov evler yapılacak ve turizm merkezi haline gelecek. Yapılacak olan cezaevi Akkuş ekonomisine katkıda bulunacak. Ben Akkuş’un 24 Haziran’da da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olacağını bununla birlikte AK Parti’ye destek vereceğine inanıyorum." dedi.

Gündoğdu, teşkilatına güvendiğini de dile getirerek, "Siyasette teşkilatın ve teşkilatçılığın gücüne inanıyorum. Hayatım boyunca yerli ve milli teşkilatlar içinde görev aldım. 24 Haziran yolunda siz mahalle başkanlarımıza büyük görev düşüyor. Sizler partimizin uç beylerisiniz. Caddeler, sokaklar, haneler, dükkanlar size emanet. Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde temsil etmeliyiz." diye konuştu.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.