Ordu

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu:

18:23 10 Haziran 2018
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu:

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, "24 Haziran'da biz adeta sandığa gittiğimiz zaman siyasi bir kurtuluş savaşı için gideceğiz. Silahımız da elimizdeki oylar olacaktır." dedi.

Topçu, AK Parti Ordu Milletvekili ve adayı Metin Gündoğdu ile Altınordu ilçesindeki Sırrıpaşa Caddesi'nde esnafı ziyaret etti.

Ziyaretlerinin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Topçu, 24 Haziran'daki seçimlerin hem ülkeye hem de medeniyet coğrafyasına hayırlar getirmesini diledi.

Yapılacak seçimlerinin sadece ülke için değil, medeniyet coğrafyası için de çok önemli olduğunu belirten Topçu, şunları kaydetti:

"Bu seçim hem ülkemizin ve milletimizin ikbali, istikbali ve istiklali ile ilgili bir seçimdir. Aynı zamanda da Balkanlar'dan Çin Setti'ne, Afrika'nın derinliklerine kadar 1 milyar 700 milyonun da aynı zamanda bir seçimidir. Recep Tayyip Erdoğan gelinen bu noktada sadece Ardahan ile Edirne arasından sorumlu bir Cumhurbaşkanı değil. Balkanlar'dan Çin Seddi'ne, nerede mağdur ve mazlum varsa ondan sorumludur çünkü o bütün dünyanın gözüne baka baka dedi ki, 'Beş dünyadan daha küçük.' İşte bu misyon gereği 24 Haziran seçimlerinde bunu hazmedemeyen çevreler içeriden ve dışarıdan, birileri faiz lobileri ile birileri dolar lobileri, diğerleri bölücü terör örgütü ve FETÖ'yü kullanarak tıpkı Abdulhamit Han Hazretlerine yaptığı gibi önce siyasi istikrarsızlık oluşturup sonra peşine ekonomik istikrarsızlıkla bizden habersiz, bizim olmadığımız masalarda bizim medeniyet coğrafyamızda harita çizmeye çalışıyorlar."

Topçu, 24 Haziran seçimlerinin hem Ordu'nun hem de Türkiye'nin geleceği için son derece önemli olduğuna işaret ederek, şunları söyledi:

"Her şeyden evvel istiklalimiz ve istikbalimizle alakalı bir seçimdir. 24 Haziran'da biz adeta sandığa gittiğimiz zaman siyasi bir kurtuluş savaşı için gideceğiz. Silahımız da elimizdeki oylar olacaktır. Bu oyları yerli siyaset, milli devlet, cumhur ile cumhuriyet ittifakına kullandığımız zaman Batı'nın yaptığı bu oyunları da Avrupa Birliği'nin yaptığı bu tarafgirliği de faiz, dolar lobilerini de Gezicileri de FETÖ'cüler ile PKK'lıların hepsini alaşağı etmiş olacağız. Hepsini sandığa gömmüş olacağız."





YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.