Sakarya

DP Genel Başkanı Uysal, Sakarya'da:

13:40 24 Ekim 2015
DP Genel Başkanı Uysal, Sakarya'da:

"Türkiye'ye yeni bir boyut ve derinlik katmak adına 'Yeni Nesil Türkiye Programı' adını verdiğimiz seçim beyannamemizle milletimizin huzurundayız"

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, DP olarak Türkiye'ye yeni bir boyut ve derinlik katmak adına 'Yeni Nesil Türkiye Programı' adını verdikleri seçim beyannamesiyle milletin huzurunda olduklarını söyledi.

Uysal, Sakarya'da partisince bir tesiste düzenlenen programda yaptığı konuşmada, 7 Haziran'daki seçimde millet iradesinin ortaya konulmasına rağmen Türkiye'nin yeniden 1 Kasım'da seçime gireceğini söyledi. 

Türkiye'nin can alıcı ve yakıcı pek çok meselesi olduğunu belirten Uysal, "Siyasetin görevi ise toplumun önünde bütün bu beklentileri, insanımızın sahip olduğu imkanları ve kapasiteyi azami noktaya çıkartacak iklimi, anayasal çerçeveyi, kanunları ve yönetmelikleriyle beraber ortaya koymasıdır. Ama bugün maalesef Türkiye'de parlamenter rejimin esir alındığını görüyoruz" ifadesini kullandı. 

Uysal, Meclisteki siyasi partilerin "kayıkçı kavgası" mantığıyla hareket ettiklerini ileri sürerek, şunları kaydetti: 

"Milletin gerçek gündeminin TBMM'de ses bulmadığını biliyoruz. Millet bunca sıkıntıyı yaşarken TBMM'nin uzun zamandır çalışamadığını görüyoruz. Bugün Türkiye'nin yeniden kurumlarının tahrip edildiği, devletin kimyasının bozulduğu iklimde, DP olarak bu problemlerin ışığında Türkiye'ye yeni bir boyut ve derinlik katmak adına 'Yeni Nesil Türkiye Programı' adını verdiğimiz seçim beyannamemizle milletimizin huzurundayız."

Gültekin Uysal, Demiryolu-İş Sendikası Sakarya Şubesi ve Muhtarlar Derneğine de ziyarette bulundu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.