Sakarya

Sakarya'da Tıp Bayramı etkinliği

13:02 22 Mart 2016
Sakarya'da Tıp Bayramı etkinliği

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Tıp Bayramı programı kapsamında Büyükşehir Tıp Merkezi yönetici ve çalışanlarıyla bir araya geldi.

Serdivan'da bir restoranda tıp personeliyle bir araya gelen Toçoğlu, sağlık işlerine müracaat eden hiç kimsenin geri dönmemesi gerektiğini söyledi.

Yılda 100 binin üzerinde hasta muayene edildiğini dile getiren Toçoğlu, "Ben tüm personelimizi, hekimlerimizi, yöneticilerimizi yürekten kutlamak istiyorum. Yine cenaze işlemleriyle ilgili takdir etmemiz gereken işler yapılıyor. İlk dakikasından defin işlemlerine kadar cenazenin tüm süreçleri ekiplerimiz kontrolünde gerçekleşiyor. Biz iki kutuplu bir dünyaya inanıyoruz. Hayata geçirdiklerimizi hesap verme sorumluluğuyla sürdürüyoruz. Bu böyle olmaya devam edecek. Bu bizim insani yönümüzle ilgili. Diğer bir konu ise bizler aynı zamanda siyasetçiyiz." diye konuştu.

Toçoğlu, seçim döneminde Sakarya’da sağlık ve cenaze işlemleriyle ilgili dua aldığını, hiçbir sorunun yaşanmadığını öğrendiğini işaret ederek, "Bunun için ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Emekli olan personelimiz, hekimlerimiz ve yöneticilerimiz de buradalar. Bu birlikteliğin devam etmesi inancını paylaşıyor; tekrar Tıp Bayramınızı tebrik ediyorum." ifadesini kullandı.

Toplantıya, Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Zafer Poyraz, Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Uzm. Dr. Aydın Sarı, şube müdürleri, çalışanlar ve aileleri katıldı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.