Samsun

Seçim çalışmalarına 5 yaşındaki oğlu da eşlik ediyor

10:47 29 Ekim 2015
Seçim çalışmalarına 5 yaşındaki oğlu da eşlik ediyor

İLYAS GÜN - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "2 Kasım sabahı çok daha umut dolu, çok daha güzel, aydınlık bir Türkiye'ye uyanmak istiyoruz. Bunun için yeri gelince ailece, yeri gelince çocuklarımızla, gönüldaşlarımız ve duacılarımızla bu süreci yürütüyoruz" dedi.

Samsun'da seçim çalışmalarını sürdüren 2 çocuk annesi Karaaslan'a eşi Direnç Karaaslan ile 5 yaşındaki oğlu Yiğit de zaman zaman eşlik ediyor. Karaaslan, 1,5 yaşındaki kızı Hatice Sare'yi ise yanında getiremiyor. 

Esnaf gezilerinde annesinin elini hiç bırakmayan Yiğit, bazen broşür dağıtıyor, bazen de annesinin yanında "muziplik" yaparak herkesi neşelendirerek seçim yorgunluğunu unutturuyor. 

 Karaaslan, AA muhabirine, siyasetin hayatın ortasında bir alan olduğunu söyledi.

Bu nedenle insanın çocuğu ve ailesiyle siyasetin içinde bulunmasının hem anlamlı hem de zorunluluk halini alabildiğine dikkati çeken Karaaslan, "Ben iki çocuk annesiyim. Çocuklarıma da bir anne olarak vakit ayırmak durumundayım ama bunu yaparken çok yoğun bir seçim döneminden geçiyoruz. Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam etmeliyiz. Bu nedenle tek bir çözüm kalıyor; zaman zaman onları da seçim çalışmasına dahil etmek. Çocuğumla seçim çalışması yapmak elbette beni mutlu ediyor" ifadelerini kullandı.

Seçim çalışmalarının sonuna doğru geldiklerini, yola "çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmama" hedefiyle çıktıklarını anlatan Karaaslan, şunları kaydetti:

"Çok şükür, geldiğimiz noktada hakikaten Türkiye'nin dört bir yanında teşkilatlarımızla bu hedefimizi gerçekleştirdiğimize inanıyorum. Çünkü çok önemli bir seçime gidiyoruz. Belki Türkiye'nin bundan sonraki yol haritasını ve kaderini belirleyecek bir seçim olacak. 2 Kasım sabahı çok daha umut dolu, çok daha güzel, aydınlık bir Türkiye'ye uyanmak istiyoruz. Bunun için yeri gelince ailece, yeri gelince çocuklarımızla, gönüldaşlarımız ve duacılarımızla bu süreci yürütüyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.