Siirt

Eski AK Parti Diyarbakır Gençlik Kolları Başkanı Koca'nın öldürülmesi

17:29 01 Eylül 2015
Eski AK Parti Diyarbakır Gençlik Kolları Başkanı Koca'nın öldürülmesi

AK Parti Siirt Gençlik Kolları Başkanı Murat Özekinci, eski AK Parti Diyarbakır Gençlik Kolları Başkanı Yunus Koca'nın katledilmesini kınadı.

AK Parti Siirt Gençlik Kolları Başkanı Murat Özekinci, eski AK Parti Diyarbakır Gençlik Kolları Başkanı Yunus Koca'nın katledilmesini kınadı.

Özekinci, yaptığı açıklamada, uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitiren Koca'nın Çözüm Sürecinin başladığı günlerden itibaren AK Parti Diyarbakır Gençlik Kolları Başkanı olarak çok stratejik bir yerde siyaset yaptığını, her zaman öncü ve barışçıl bir insan olduğunu söyledi.

Koca'yla uzun yıllar beraber siyaset yaptıklarını dile söyledi.getiren Özekinci, şöyle konuştu:

"Yunus Koca'nın bir derdi vardı, derdi de davasıydı. O, her zaman davasının yolunda, izinde yürüyen bir kardeşimizdi. Çözüm Sürecinin başladığı günlerden itibaren AK Parti Diyarbakır Gençlik Kolları Başkanı olarak çok stratejik bir yerde siyaset yapan bir insandı ve her zaman da öncü bir insandı, barışçıl bir insandı."

Koca'nın bölgenin yetiştirdiği önemli insanlardan biri olduğunu belirten Özekinci, O'nun AK Parti davasına inanan ve bu yolda öncülük eden kişilerden biri olduğunu kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.