CNNTürk'te Akıl Çemberi programı konuklarından sosyolog gazeteci Hulki Cevizoğlu, Millet İttifakı ortakları Kemal Kılıçdaroğlu ile Meral Akşener arasında yaşananlara değinirken Akşener için çarpıcı bir iddiada bulundu. Cevizoğlu, Akşener'in yaptığı açıklamalarla Kılıçdaroğlu'nun altını oyduğunu söyledi. 

CNNTürk'te Başak Şengül'ün sunduğu Akıl Çemberi programı konuklarından Hulki Cevizoğlu, İyi Parti'den yapılan açıklamaların kendisine çok enterasan geldiğini belirterek "Meral Akşener'in adaylık için saydığı niteliklere kendisinin sahip olmadığını, aday olmadığını istemediğini söylemekle kanıtlamış oldu" dedi.

"CHP ile İyi Parti'nin Millet müttefikliğini NATO içinde ABD ile Türkiye ilişkilerine benzeten  ve ABD'nin de Türkiye ile müttefik olmasına rağmen Türkiye aleyhine çalıştığını söyleyen.Hulki Cevizoğlu şunları söyledi " Bir taraf sürekli ötekine kazık atmaya çalışıyor. Eğer bunu danışıklı dövüş şeklinde yapmıyorlarsa, sürekli olarak İyi Parti, CHP'yi kedi gibi tırmalıyor. " dedi.
Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı adayı olmadığını açıklaması ile Kılıçdaroğlu'nun da aday olmasını istemediğini ortaya koyduğunu söyleyen Cevizoğlu "Akşener, "Ben aday değilim" derken "kızım sana söylüyorum, gelinim sen işit" diyor."
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Abdullah Gül kıyaslamasını da yapan Cevizoğlu, Meral Akşener'i Abdullah Gül'e benzetip Gül'ün dolaylı konuştuğunu ve derinden gittiğini belirtirken "Erdoğan'ı sevseniz de sevmeseniz de Erdoğan, bodoslama doğrudan konuşan biri" dedi.

Yorumlar 13 Yorum Var
  • Abdd 29.09.2021 15:38
    Cevizoğlu cevizleri Akşener ve kılıçtaroğlu nun başında kırıyor hiç birinin sesi çıkmıyor hayretle izliyoruz
  • Alaturka 29.09.2021 14:41
    Herzaman derim ki senaryo babaları nın son başrol oyuncusu ekrem-kaftancıoğlu! Gerisi çöp...
  • EBRAR 29.09.2021 13:29
    Meral hanımda kemal ın ne mal olduğunu anlamış ondan dolayı bir birine çalım atıyorlar. Hiç birinde o yürek yok ki ben Cumhurbaşkanı adayıyım diyemiyor çünkü dürüşt değill,çünkü amaçları bu ülkeye hizmet değil ihanettir.
  • adilce 29.09.2021 12:36
    Siyaset .adı .altında abd .nin kuklalarla ... devleti .ele gecirme operasyonu yersen .
  • H.ibrahim çalık 29.09.2021 11:13
    Hiçbiri aday olmayacak.meralin oyu % 6 kemalin%7 toplumda karşılıkları yok.abd seçecek ortaya karışık bir adamı
Daha fazla yorum görüntüle