Eski CHP Milletvekili Abdüllatif Şener, seçimlerde Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermediğini açıkladı. Gazeteci Şaban Sevinç ise, "CHP'de Kılıçdaroğlu'na oy vermeyen bir başka vekil daha var" diye konuştu.

Eski CHP Milletvekili Abdüllatif Şener, Halk TV'de katıldığı canlı yayında, Cumhurbaşkanlığı seçiminde Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermediğini açıklamıştı.

Şener, ilk turda Ata İttifakı adayı Sinan Oğan'a oy verdiğini, ikinci turda ise geçersiz oy kullandığını söylemişti.

Şener'in "Geçersiz oy attım." ifadesi üzerine sosyal medyada, Abdüllatif Şener'in oy kullandığı sandığın tutanağı paylaşıldı. Tutanakta hiç geçersiz oy olmaması "Oyunu acaba Erdoğan'a mı verdi?" dedirtti.

"ABDÜLLATİF ŞENER DIŞINDA BİR CHP'Lİ DAHA KILIÇDAROĞLU'NA OY VERMEDİ"

Şener'in açıklaması günün en çok konuşulan meselesi olurken, bir iddia da gazeteci Şaban Sevinç tarafından ortaya atıldı.

tv100 canlı yayınında konuşan ve "CHP'de Kılıçdaroğlu'na oy vermeyen bir başka vekil daha var." diyen Sevinç, "Onun adını söylemem. O benim özel bilgim, isim vermeyeceğim. Başka milletvekilliği olduğunu da biliyorum." ifadelerini kullandı.

Yorumlar 42 Yorum Var
  • Beybora 19.06.2023 04:40
    Bir kez satan her zaman satar.Reis gibi birini satan,herkesi satar.
  • Vatan Evladı 18.06.2023 01:23
    Abdüllatif Şener Oy kullanmış kullanmamış ne yi ifade eder! AKP' Seçmeni olarak, AKP den ayrıldığı an itibariyle LİDER'İMİZ için sosyal medya üzerinden sarfettiği sözleri unutmadık unutmayacağız! CHP saflarında yer Alamayınca! Siyaset sahnesinden bir arslan payı kapabilir miyimin peşinde!
  • Aynen 18.06.2023 00:03
    Satın alma millet vekili gibi bir şey çıkarttınız Erdoğan düşmanlığı yaparsanız ayağınıza dolanır ayrım yapmadan ülkeyi kalkındıran sayın Erdoğana haksızlık yaparsanız sonunda böyle rezil olursunuz ülkesi için yaşlanan fedakar insana hesap soracağız diyordunuz asıl hesaba çekilecek sizlersiniz reis. atlamamalı
  • temel 17.06.2023 22:21
    secim de chp uye olup da cok oy vermeyen var onu bos ver de belese 40 vekil tam komedi
  • kdrgul@hotmail.com 17.06.2023 19:52
    Kılıçdaroğlu nun bile kendine oy vermediğinden şüpheleniyorum. Biraz sıkıştırırsanız Sinan Oğan diyebilir
Daha fazla yorum görüntüle