Tekirdağ

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na doğru

16:36 27 Ekim 2017
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na doğru

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Başkanı İbrahim Gönül, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çorlu TSO Başkanı Gönül, mesajında, Cumhuriyet'in yeni kurulan bir devletin, ulusal bağımsızlığını kazanabilmek için giriştiği eşsiz bir savaşın sonucunda elde edildiğini ve bunun da büyük bir zafer olduğunu ifade etti.

Gönül, şunları kaydetti:

''Türk milleti, Atatürk'ün önderliğinde dünya tarihinde eşine ender rastlanır büyük bir destan yazarak, tüm zorluklara göğüs germesini bilmiş, Cumhuriyeti kurmuş ve bugünkü düzeyine ulaşmıştır. Cumhuriyet'in sağladığı barış ve huzur ortamı sayesinde, Türkiye, eğitimden sağlığa, sanayileşmeden altyapıya, siyasetten ekonomiye, her alanda önemli atılımlar gerçekleştirmiştir. Türk milleti, Türkiye'yi çağdaş ve demokratik dünyayla bütünleştirmek için 94 yıl önceki azim ve kararlılığına bugün de aynen sahip olduğunu her vesileyle ortaya koymaktadır. Tüm halkımızın çağdaş, laik, demokratik bir hukuk devleti ve hukuk toplumunda barış, sevgi, kardeşlik ve özgüven içinde yaşamasını dilerim.''

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.