Trabzon

Genel seçime doğru

15:28 30 Ekim 2015
Genel seçime doğru

MHP Trabzon Milletvekili adayı Yavuz Aydın, "Trabzon'un geleceği için meclise gitmek istiyorum" dedi.

Aydın, yaptığı yazılı açıklamada, Trabzon'un spor, siyaset ve ekonomi olmak üzere her alanda geri kaldığını savunarak, "Bu zamana kadar Trabzon’dan seçip meclise gönderdiğimiz iktidar milletvekilleri ne yazık ki Ankara’da partilerinin siyasetine mahkum oldu. Trabzon’un çıkarları söz konusu olduğunda sus pus oldu, seslerini çıkartamadı. Trabzon’un hakları gasp edilirken, Trabzon’un onuru ayaklar altına alınırken ses çıkartmayanlar seçimden seçime hemşehrilerimizin karşısına çıkarak oy istemekten de geri kalmadılar" ifadelerini kullandı.

Trabzon’da siyasetçi algısının seçimden seçime halkın huzuruna çıkan bir profil çizdiğini belirten Aydın, şunları kaydetti:

"Vatandaş seçtiği vekili yanında bilmek, yanında görmek ister. Ama maalesef seçilen vekillerimiz Trabzon’a seçimden seçime geliyor. Seçim bittikten sonra sırtını halka dönen vekillerden Trabzonlu artık bıktı. Bu nedenle halkımızın içinde olmaya söz veren ve 7 Haziran seçimlerinden sonrada Trabzon’u baştan sona dolaşan bir milletvekili adayı olarak 1 Kasım’dan sonra da seçilsem de seçilmesem de yine Trabzon’da olacağım. Trabzon'un geleceği için meclise gitmek istiyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.