Trabzon

Genel seçime doğru

15:53 30 Ekim 2015
Genel seçime doğru

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Salih Cora, "Ya ülkemizi kaoslara emanet edip koalisyon dönemlerinin acı hatıralarını yeniden yaşayacağız ya da tek başına AK Parti iktidarı ile ülkemizi geleceğe kararlı adımlarla taşıyacağız" dedi.

Cora, yaptığı açıklamada, 1 Kasım'da yapılacak genel seçimin ülke adına çok kritik bir seçim olduğunu belirterek, "1 Kasım seçimleri hem ülkemiz adına hem de şehrimiz adına oldukça önemli ve kritik bir hüviyete sahip seçim olacaktır. Millet olarak kaderimizi oylayacağız. Ya ülkemizi kaoslara emanet edip koalisyon dönemlerinin acı hatıralarını yeniden yaşayacağız ya da tek başına AK Parti iktidarı ile ülkemizi geleceğe kararlı adımlarla taşıyacağız" ifadelerini kullandı.

Üçüncü kez milletvekili adayı olarak çalışma yaptığını anımsatan Cora, şöyle devam etti:

"Siyaset sabır, fedakarlık ve iddia barındıran bir uğraştır. Trabzon'a ve canımız kadar sevdiğimiz ülkemize hizmet etmek adına üçüncü defa milletvekili adayı olarak hemşehrilerimizin karşısına çıktık. Daha önceki seçimlerde aday sıram sebebiyle seçilmem zordu ancak ben bunu böyle değerlendirmeyerek üzerime düşen çalışmayı hakkıyla yerine getirdim. Pazar günü yapılacak seçimlerde hemşehrilerimizin beni Ankara'ya Trabzon Milletvekili sıfatıyla göndereceklerinden şüphem yok. Allah rızası için girdiğimiz siyasette inşallah Trabzon'a milletvekili olarak hizmet etme fırsatını yakalayacağım."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.