Uşak

AK Parti Uşak Teşkilatında bayramlaşma

12:05 24 Ağustos 2018
AK Parti Uşak Teşkilatında bayramlaşma

AK Parti Uşak İl Başkanlığınca bayramlaşma programı düzenlendi.

AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın, Kurban Bayramı dolayısıyla il bınasında düzenlenen bayramlaşmada yaptığı konuşmada, yerel seçimlerde Uşak Belediyesini kazanacaklarını belirtti.

Uşak'ın AK Parti belediyeciliği ile tanıştığını ifade eden Çakın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na seslenerek, "Buradan Kılıçdaroğlu'na bir davette bulunmak istiyorum. 29 Mart yerel seçimleri için buyrun, Uşak'tan CHP belediye başkan adayı siz olun, hodri meydan." dedi.

Yerel yönetimlerin halkın taleplerinin ilk elden karşılandığı yerler olduğunu belirten Çakın, şunları kaydetti:

"Belediyeler siyaset kurumunun vatandaş nezdinde en çok kabul gördüğü yönetimlerdir. Bunun içindir ki önümüzdeki 29 Mart yerel seçimlerine biz de Uşak teşkilatı olarak tüm gücümüzle çalışacağız. AK Parti belediyeciğinin Uşak'ta şehircilik anlayışını nasıl geliştirdiğini hep beraber görüyoruz. AK Parti'nin dokunduğu tüm şehirler gibi ilimizin de nasıl modern bir görünüme kavuştuğunu günbegün farkediyoruz. Öncelikle mevcut belediyelerimizin daha güçlü şekilde, daha yüksek oy oranlarıyla yeniden AK Parti belediyeciliğine devamı için ve şu an farklı partilerde bulunan belediyeleri kazanmak için var gücümüzle çalışacağız. Dur durak bilmeyeceğiz. Bu bizim liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'a olan vefa borcumuzdur."

Bayramlaşmaya milletvekilleri Mehmet Altay ve İsmail Güneş, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve teşkilat mensupları katıldı.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.