Van

Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'na yönelik sözleri

13:52 08 Nisan 2016
Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'na yönelik sözleri

AK Parti Van İl Kadın Kolları Başkanlığı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na yönelik sözlerini kınadı.

AK Parti Van İl Kadın Kollar Başkanı Havva Duran, partisinin il başkanlığında düzenlediği toplantıda Kılıçdaroğlu'nun yapmış olduğu açıklamanın ülke siyasi tarihine kara bir leke olarak geçtiğini söyleyerek şunları kaydetti:

"5 Nisan 2016 tarihinde, milli egemenliğin sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında tüm kadınları aşağılayan bir tavırla ana muhalefet partisi genel başkanı bir kadına hakaret etmiştir. Kadına karşı cinsiyetçi ve karanlık zihniyetinin ürünü olan sözlerinden dolayı ana muhalefet partisi genel başkanını bir kez daha kınıyoruz."

Kılıçdaroğlu'nun yapmış olduğu bu açıklamayla kendi ahlak anlayışını ortaya döktüğünü ifade eden Duran, "Bizler siyaseti vatana, millete hizmet olarak gören ve millete hizmeti hak yolunda en büyük gaye edinmiş kadınlar olarak, şimdi zaman hakaretini sahibine iade etme zamanıdır diyoruz. Başta CHP'li hemcinslerimiz olmak üzere, toplumun her kesiminden kadını bu çirkin ve asla kabul edilmez hadiseye tepki göstermeye davet ediyoruz. Biliyoruz ki bu toprakların kadınları maruz kaldıkları bu elem verici durumu hiç bir zaman unutmayacaktır. Bizler, milletin ferasetine ve vicdanına güveniyoruz" diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.