Van

2 yaşındaki kız kayboldu! İkranur'dan sonra Melek

08:14 02 Temmuz 2020 8 Yorum Var
2 yaşındaki kız kayboldu! İkranur'dan sonra Melek

İkranur'un cansız bedeninin dere yatağında bulunmasının ardından bir kötü haber de Van'dan geldi. Van'ın Erciş ilçesinde, evlerinin önünden geçen su kanalı kıyısında oynayan 2 yaşındaki Melek Memiş dün kayboldu. Başlatılan arama çalışmalarında küçük kızın terliği bulundu.

İnşaat işçisi baba Yücel Memiş, yakınlarıyla birlikte dere yatağına dökülen kanal çevresinde kızını aradı ancak bulamadı. Bunun üzerine jandarmadan yardım istedi. Bölgeye Van Jandarma Sualtı Timleri ile AFAD ekipleri sevk edildi. Mahalle sakinlerinin de katılımıyla başlatılan aramalarda, Melek Memiş'in bir terliği kaybolduğu yere yakın bir noktada bulundu.

"KENDİ İMKANLARIMIZLA 1 SAAT ARADIK BULAMADIK"

Arama çalışması devam ederken, amca Hüseyin Memiş, "Yeğenim oynarken gözden kaybolmuş. Yengem fark edince bize haber verdi. Kendi imkanlarımızla yaklaşık 1 saat arama yaptık. Bulamayınca da jandarma ve AFAD'ı aradık" dedi.

YORUMLAR

8 Yorum Var
  • zafer gülten 3 yıl önce Şikayet Et
    çocukları nasıl yetiştiriyorlar,babamın askeri görevi nedeniyle 4-7 yaşlarında Çankırı daymış,evimizin karşısında dere,yağmurlu havalarda baya taşıyordu. sulara baktımmı yanından geçmeye korkardım-anemin söylediği ---dereye yanaşma ham yapar seni,öcüler var orda--bu söz beni dereden uzak tutmaya yetmişti fazlasıyla,ama tabi en önemlisi annemin babamın üzerimden ayırmadığı gözleri.
    Cevapla
  • yilmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Anne ve Babalar ALLAH ın Lutfetigi Evlatlar Değerli Emanetler dir . Niye Bu Kadar Ihmal Ediliyor Gözünüz gibi bakmalısınız Sagliginda Eğitimine Terbiyesine Varıncaya Kadar Anne ve Baba Sorumludur Aksine Bunun Vebalini Hesabini Vereceksiniz
    Cevapla
  • gurbetci 3 yıl önce Şikayet Et
    ne olur biraz sorumlu olalim çocuklarimizi tek basina bir yerlere gondermeyelim ve komsularimiza iyi davranalim iyi olalim mal mulk bedava para kazanma pesinde olmayalim ara sira toplanip dertlerimizi varsa problemlerimizi hep beraber çozelim.
    Cevapla
  • Vatandaşın biri 3 yıl önce Şikayet Et
    İki yaşındaki çocuğun dere yatağının orada ne işi var ???
    Cevapla
  • ahmet kaya 3 yıl önce Şikayet Et
    Ailelerin Sorumsuzluklarıdan Dolayyı Bunlar Başa Geliyor. Geleçeğinizi Teknoloji Değil O Çocuklar Kurtaraçak.Teknolojiye Bu Kadar Çok Bağımlı Olmayın Çocuklarınıza Sahip Çıkın O çocugun yanında Annesi olsaydı ki eğer böyle birşey olmayacaktı ne yazıkki allah yardımcı sı olsun :(
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.