Van

2 yaşındaki kız kayboldu! İkranur'dan sonra Melek

08:14 02 Temmuz 2020 9 Yorum Var
2 yaşındaki kız kayboldu! İkranur'dan sonra Melek
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

9 Yorum Var
  • zafer gülten 3 yıl önce Şikayet Et
    çocukları nasıl yetiştiriyorlar,babamın askeri görevi nedeniyle 4-7 yaşlarında Çankırı daymış,evimizin karşısında dere,yağmurlu havalarda baya taşıyordu. sulara baktımmı yanından geçmeye korkardım-anemin söylediği ---dereye yanaşma ham yapar seni,öcüler var orda--bu söz beni dereden uzak tutmaya yetmişti fazlasıyla,ama tabi en önemlisi annemin babamın üzerimden ayırmadığı gözleri.
    Cevapla
  • yilmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Anne ve Babalar ALLAH ın Lutfetigi Evlatlar Değerli Emanetler dir . Niye Bu Kadar Ihmal Ediliyor Gözünüz gibi bakmalısınız Sagliginda Eğitimine Terbiyesine Varıncaya Kadar Anne ve Baba Sorumludur Aksine Bunun Vebalini Hesabini Vereceksiniz
    Cevapla
  • gurbetci 3 yıl önce Şikayet Et
    ne olur biraz sorumlu olalim çocuklarimizi tek basina bir yerlere gondermeyelim ve komsularimiza iyi davranalim iyi olalim mal mulk bedava para kazanma pesinde olmayalim ara sira toplanip dertlerimizi varsa problemlerimizi hep beraber çozelim.
    Cevapla
  • Vatandaşın biri 3 yıl önce Şikayet Et
    İki yaşındaki çocuğun dere yatağının orada ne işi var ???
    Cevapla
  • ahmet kaya 3 yıl önce Şikayet Et
    Ailelerin Sorumsuzluklarıdan Dolayyı Bunlar Başa Geliyor. Geleçeğinizi Teknoloji Değil O Çocuklar Kurtaraçak.Teknolojiye Bu Kadar Çok Bağımlı Olmayın Çocuklarınıza Sahip Çıkın O çocugun yanında Annesi olsaydı ki eğer böyle birşey olmayacaktı ne yazıkki allah yardımcı sı olsun :(
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Dün Ercişte fırtına ve sağanak vardı, bu çocuğun dışarda ne işi var ya, bir normal zamanda dışarı bırakamıyoruz, bu kadar vurdumduymazlık olmaz ya.
    Cevapla
  • E.A 3 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef yazın ebeveynler fazla para kazanma hırsı ile çocuklarına sahip çıkmıyorlar. Çocuklar kendilerine ayak bağı olmasın diye iş alanına da götürülmüyorlar. Çocuğa bakan bir büyük yoksada çocuk sabah evden çıkıyor, akşam vakitlerinde eve dönerse dönmüş dönmez ise aramaya başlarlar. Aranan çocuk ya arkadaşı ile oyuna dalmış, ya derede ya da kör bir koyu da bulurlar. Çünkü ben bu durumu kendi yaşadığım yöreden biliyorum. Allah ebeveynlere önce akıl ve fikir sonrada sabır versin.
    Cevapla
  • mustafa kırca 3 yıl önce Şikayet Et
    ailelerlütfen cocuklarınıza sahip cıkın
    Cevapla
  • zileli mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    çocuk kaybolmaları neden arttı dersiniz dikkatinizden kaçan bir detay artık o kadar aşırı telefon müptelası oldukki çocuklarımıza bile sahip çıkamayacak duruma geldik eskiden büyüklerimizle anne ve babalarımızla birlikte yaşardık hiç olmazsa onlar bizden daha iyi sahip çıkarlardı şimdi yeni evli çiftler ne anne baba nede başka bir büyük istemez oldular evde örf ve adetlerimizden kopar büyükleri istemez ve teknolojiye bu kadar bağımlı olursak maalesefki sonuçları böyle üzücü oluyor rabbim kimseye böyle acı olay yaşatmasın gençlerimizde akıllarını başlarına toplasınlar giden canlara yazık
    Cevapla
  • mehmet aga 3 yıl önce Şikayet Et
    Araba sürerken bile , yoldan çok cep telefonuna bakıyorlar.Defalarca şahit oldum 5-6 saniye telefona bakıyor sonra bir anlık yola bakıp tekrar cep telefonuna dönüyorlar.Baktıklarıda twitter falan yani.
    İlk beğenen sen ol