Yozgat

Yok böyle tarla! Tam 3 bin pet şişeyle yaptı

10:17 18 Nisan 2018 15 Yorum Var
Yok böyle tarla! Tam 3 bin pet şişeyle yaptı
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

15 Yorum Var
  • Veli 6 yıl önce Şikayet Et
    Sebzeler büyüyüncede damacana koyar artik ;)
    Cevapla
  • Helal sana 6 yıl önce Şikayet Et
    Akıllı adamın hali budur işte
    Cevapla
  • TR-IZMIR 6 yıl önce Şikayet Et
    Sonuç, Öneri ve Uyarılarımız ; Plastik şişelerin zararları ile ilgili alınabilecek önlemler vardır elbette. -Özellikle hamileler, çocuklar ile 60 yaşınüzerindeki kişiler plastik şişe ve kaptaki yiyecek ve içecekleri tercih etmesinler. -Sıcak çay, kahve vb. sıvıların sunulduğu plastik bardak ve plastik karıştırıcılarınkullanımı yasaklanmalıdır. -Tüm gıdaların (özellikle süt,meyve suyu) tüketiminde cam şişe ve kaplar kullanılmalıdır. -Piyasa da plastik şişelerde satılan ve çok fazla tüketilen kolalı içeceklerin, içerik analizleri yapılmalı ve sonuçları açıklanmalıdır.
    Cevapla
  • TR-IZMIR 6 yıl önce Şikayet Et
    Plastik şişelerin zararları hakkında bir de bu zararlara neden olan kimyasalları sayalım : Plastik şişe ve kaplarda plastifiyan,(esnek yumuşak),stabilizan (sağlamlaştıran)homojenleştiren librifiyan(parlak ve şeffaf görüntü veren) boya, katalizör maddelerdir. Plastik şişe ve kapların; sıcak su, sıvı ve asit içeriklerle temas ettiğinde çok tehlikeli bir kanserojen olan BISFENOL-A (BPA) VE DİOKSİN maddesi ortama geçmektedir. Dioksinin kanser hastalığı yaptığı birçok bilimsel çalışma tarafından ortaya konulmuş ve Uluslar arası Kanser Araştırma Enstitüsü tarafından da açıklanmıştır. Bisfenol-A ve Dioksinler vücuda girer ve vücutta yağ dokusunda depolanır ve uzun süre atılamayarak birikir.
    Cevapla
  • TR-IZMIR 6 yıl önce Şikayet Et
    Plastik şişelerin zararları hakkında.. birçok içecek ve gıda maddeleri plastik şişeler ve ambalajlar içinde satışa sunulmaktadır. Gıda kodeksi yönetmeliğine uymayan birçok plastik şişe ve ambalaj zararlı miktarlarda dayanıklılık ve esneklik sağlayan, homojenleştirici, parlatıcı ve renklendirici içermektedir. Özellikle sıcak yaz aylarında nakliye veya depolama sırasında güneş altında, yüksek sıcaklıklarda bekletilen bu plastik şişe ve kaplardaki asitli ve diğer içecekler 50-70 derecelere varan bir sıcaklıkta, plastikten ayrışan kimyasallarla karışmaktadır. İçecek veya yiyeceğin özüne geçen bu kanserojen maddeler ne yazık ki, soğutulsa bile zararlı etkilerini insan vücudunda göstermektedirler.
    Cevapla
  • Düşünce 6 yıl önce Şikayet Et
    Adam soğuktan koruyor kalmış 50 derece sıcaktan bahsediyor pilastigin zararını yazmışsın komik olma ya
  • TR-IZMIR 6 yıl önce Şikayet Et
    Plastik şişelerin zararları, insan sağlığını doğrudan etkilemektedir.Yapısında yer alan ve sonradan katılan yüzlerce kimyasal madde insan sağlığını ciddi anlamda tehdit etmektedir. Özellikle plastik şişelerin içine konan asitli içeceklerin (kolalı, gazlı içecekler, süt,meyve suları vb.) Dikkat => eritici etkisi ile bu kimyasallar plastikten koparak içeriğindeki içecek veya yiyeceğin özüne geçebiliyorlar. Bu durumda insan sağlığını ciddi bir şekilde tehdit ediyor.
    Cevapla
  • ismet 6 yıl önce Şikayet Et
    efsane yozgat doguya ilerleyen tek şehir fakat yimpaş karalekesinide pete koymali artık yok su bu mal varliklarini acil satin ne dusuyosa verin milletin parasını
    Cevapla
  • Emin 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah Bereketli bol mahsuller nasip etsin İnşaallah.
    Cevapla
  • Mahsuni 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah için böyle adamı devlet makine mühendisliklerinde değerlendirmelidir.Helal olsun fikir süper
    Cevapla
  • Doğulu 6 yıl önce Şikayet Et
    Fikir.kendisinin değil ki. Okumadınız galiba.
    İlk beğenen sen ol
  • Mühendis 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne alaka makina mühendisliği ile :)
  • Ere 6 yıl önce Şikayet Et
    Rabbım daha bol kazançlar versin
    Cevapla
  • Eyt 6 yıl önce Şikayet Et
    Hobi gibi bende yaptım 15 gün erken oluyor. Domatez ve karpuz a deneyin . Dikkat hava alma leri için yan taraftan yumurta büyüklüğünde delik olsun.
    Cevapla
  • emre 6 yıl önce Şikayet Et
    canı gönülden tebrik ederim güzel fikir umarım fazlasıyla karşılığını alırsın ...
    Cevapla
  • Vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Helal kazanç emeğin karşılığı.
    Cevapla
  • YAVUZ 6 yıl önce Şikayet Et
    Allahcc çiftçi kardeşimize bol bereketli mahsuller nasip etsin. Mevla hiçbir emeği karşılıksız bırakmaz.
    Cevapla
  • leyla 6 yıl önce Şikayet Et
    Aklını kullananlar kazanır helal sana amcam, umduğundan fazlasını alırsın inşallah
    Cevapla