İstanbul

Dolandırıcıların tuzağına düştü, 15 bin 800 TL'den oldu!

11:19 04 Mart 2020 8 Yorum Var
Dolandırıcıların tuzağına düştü, 15 bin 800 TL'den oldu!
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

8 Yorum Var
  • suat küçük 4 yıl önce Şikayet Et
    değerli mümin kardeşlerim her kim gaflete düşerde bi başkasinin malına gasp ederse bilsinki cehennem onları bekler Allah her şeyi af ederim kul hakkı benden değil o kuldandır ondan helallik almadan cennet yüzü göremezsin benim hesabımdan çalan sahsi ve banka yetkilisi af etmeyeceğim kahhar ismi ile cennem ateşi bol olsun
    Cevapla
  • Kobra destroyer 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu işlerin üzerine sonuna kadar gidilmese bu sorunlar çözülmez.
    Cevapla
  • Türkcahit 4 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar dikkat edin kullanıcı hesabınızla üye olduğunuz siteleri hekleyip başkasının kartıyla alışveriş yapıyorlar. Bu şekilde hedef şaşırtıyorlar ve yakalanmıyorlar.sonrada hakim sizden suçsuz olduğunuzu kanıtlayacak delil istiyor ki bunu sağlamanız için kılı kırkta yarsanız hata delilde sunsanız hakimlerde sürekli değiştiğinden ve bilişimle ilgili yetersiz kadrolardan dolayı başlarından savıp hüküm veriyor. yani dolandırlılmaktan daha kötüsünü yaşadım hem olmayan param avukatlara gitti hemde suçsuzken dolandırlılıp birde hüküm yedim. Allah(c.c) olan inancım beni ayakta tuttu tutuyor.Gerisinden alacaklıyım.
    Cevapla
  • Greenpeace 4 yıl önce Şikayet Et
    Birincisi akıllı telefonlara da virüs bulaşır, paralı iyi bir koruma almanız şart. Benim bankam ara sıra beni uyarıyor virüs programım olmadığı zaman. İkinci konu bankaların mobil uygulamalarından giriş yapınız google dan banka ismi ile giriş yapmayınız yada size gelen bir mesajdan giriş yapmayınız. Hukuki sorumluluk burada müşteriye ait gibi görünüyor,bankanın sorumluluğu sadece 24 saat içinde bildirim yapıldığında sigorta kapsamındaki kadardır.Bu vatandaşımız biraz da geç kalmış olabilir.
    Cevapla
  • Gazi 4 yıl önce Şikayet Et
    Cezalarımız caydırıcı olmayınca bu işler sıradan hale geldi.
    Cevapla
  • Mizah 4 yıl önce Şikayet Et
    Kredi kartına bulaşma , online işlem yaptığın hesapta fazla para tutma.
    Cevapla
  • özer 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu virüs nedir? çözümü nedir? Hangi banka ( kaza yapan otobüsler gibi bunlarda deşifre edilmeli) Hangi yollarla bulaşır? bankanın buna karşı aldığı tedbirler nelerdir? Bu soruları basın sorup cevap bulması gerekmez mi?
    Cevapla
  • abdrhman 4 yıl önce Şikayet Et
    banka esasında her para çekilişinde müşteriden teyit almak zorundadır. ortalık zaten virüs ve dolandırıcı kaynıyor. banka müşterisini güven altına almaya mecburdur. yada bu hizmeti hiç vermesin kapatsın bankayı.
    Cevapla