Çorum

Doğurduğu bebeği 5. kattan atmıştı! Yeni gelişme

08:48 05 Mart 2020 7 Yorum Var
Doğurduğu bebeği 5. kattan atmıştı! Yeni gelişme
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

7 Yorum Var
  • osmanoğlu2023 4 yıl önce Şikayet Et
    cahiliye döneminde kız bebekleri diri diri toprağa gömerlerdi! ahır zamanda olduğumuzu gençler bilmiyor! yazıklar olsun yaradanına şükür boylemi olmalıydı? resmen isyan...
    Cevapla
  • izmir-dobracı 4 yıl önce Şikayet Et
    bu 19 yaşındaki kızın bebeğini korkudan öldürmesi islam dışı davranışların yapılmasıyla gerçekleşmiştir.manevi eksiklik yüzünden bu cinayeti yapmıştır.onun için 1.ailesi iman dersi veremediğinde yeterli terbiye ve ahlakı vermediğinden 2 devlet okullarda iman dersi vermediğinden 3.camilerde marifetullah muhabbetullah dersleri verilmediğinden burda tek suçlu kız değil ailesi-eğitim sistemi devlet-diyanetinde payı var gençler günde 10 saat telefon dizi film aşk filmi internette açık video izleme sonucunda meydana gelmiştir.suçu başkasına atıp kurtulmak yeterli değildir.
    Cevapla
  • gs li 4 yıl önce Şikayet Et
    tuylerim urperdi mesele burada ceza hapis falan degil toplumu nasil duzene sokariz Allah muhafaza
    Cevapla
  • ibrahim 4 yıl önce Şikayet Et
    elhamdülilleh
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    değdimi bir anlık 1 saniyelik düşüncesizce hareket etmek. ölmekten başka her şeye çare vardır.
    Cevapla
  • alper 4 yıl önce Şikayet Et
    cok orantisiz cezalar. az once yaya gecitinde asiri hizla yayayi olduren birinin tahliyesini okudum, burada da 21 yasinda birinin cahillikle yapmis bir hareketine de mubbet okuyorum. tamam bebeginin katili birini salin demiyorum ama muebbet nedir? yapilan is zaten akilsizca yapilmis anlik bir cehalet ve panikle oldugu belli. yani planlanmamis ani bir hareket ki lohusa kadin zaten normal degildir kimyasi hormonlari bozuktir o yuzden lohusa kadin yalniz birakilmaz. verin 10 sene 8 sene neyse ama muebbet ne demek!!
    Cevapla
  • Ela 4 yıl önce Şikayet Et
    Sonuçta insan öldürmüş bu kadin ne demek 8 sene 10 sene
    İlk beğenen sen ol
  • Deli dumrul 4 yıl önce Şikayet Et
    Az bile vermişler direk idam cezası berilmesi lazım ayrıca zina yapmış oda cabasu
  • Momedo 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben anlamadım. Millet hastaneye gidiyor doğum için. Bu weledi zina doğuran zinakarlar nasıl tek başlarına doğuruyorlar. Eskiden bile köy ve şehirlerde 1 ebe ve yanında ev halkından 1 sürü kişi yardım ediyordu. Şimdi tekbaşlarına mı yapıyorlar bu işi. Bencr yalan atıyor ailr hele hele anne nasıl haberdar olamaz bundan.
    Cevapla