Siirt

Ziyafet veremeyen köylüyü 'bela gelir' korkusu sardı

07:59 10 Haziran 2020 6 Yorum Var
Ziyafet veremeyen köylüyü 'bela gelir' korkusu sardı
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

6 Yorum Var
  • Ramazan 3 yıl önce Şikayet Et
    Dua edin ...verin zekat ve sadakanizi kendinize ziyafet çekmenize ve korkmanıza gerek yok...
    Cevapla
  • Ziya 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah akıl fikir versin.
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah akıl versin
    Cevapla
  • Menderes 3 yıl önce Şikayet Et
    Kula, bela gelmez, Hak yazmayınca. Hak, bela yazmaz kul azmayınca.Orada yatan zatın adına yemek vermeyince bela geleceğinden korkmak biraz cahilce oluyor sanırım.Allah(cc) izin vermediği müddetçe kimse kimseye zarar veremez.
    Cevapla
  • Dikkat edelim 3 yıl önce Şikayet Et
    Şirke bulaşmaktan sen koru Allah’ım biz müslümanları.bu köy ahalisinin düşüncesi İslami olarak sıkıntılı.ölünün insana , ne faydası olur, ne de zararı.hayr’ı ya da şerri allahtan beklemeli insan, orada yatan şeyhten değil...ve vermediğin yemekten dolayı bela bulmaz seni, yerine getirmediğimiz tevhidî akîdeler belaya sürükler bizleri.. müslümanım diyen kardeşler, lütfen nelere inandığımıza bir göz geçirelim.biraz AKAİD okuyalım.dinimiz Allah’ın dini üzere mi, yoksa atalarımızın dini üzere mi? Bunları aklı selim olarak düşünelim...okuyup, düşünmeye çalışandan allah razı olsun.rabbim hepimizi hakiki müslümanlar olarak yaşatsın , ve o şekilde canımızı alsın. allahümme amiin
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    ıslam düzgün yaşandabir tür virüs kabe yi mescidi aksayi camileri kapatirmiydi? dinden uzaklaştık Allah cc. bize uzalastirma cezası verdi. şeyhin vesilesi ile hayır murad olabilir ancak dosdoğru yolda olmak gerek.
    İlk beğenen sen ol
  • Arif 3 yıl önce Şikayet Et
    Güzel yazmışsın, ama bunları anlayabilmek için doğruları anlatacak Kuran alimleri de gerekir. Malesef islam dünyası bundan çok uzakta. Dolayısıyla önceki ümmetlerle yarışır hale getirilmişiz, şirk belasından yakamızı kurtaramıyoruz.
  • Bursa 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah'tan değil de şeyh ten mi korkuyorlar Hz muhammetin salgın zamanı hakkındaki sözlerini değilde başka seylerimi ciddiye alıyorlar eğer öyleyse vah onlara
    Cevapla