Sakarya

Evi ve arsası için 5 yıl sonra gelen teklif şaşırttı!

07:02 13 Ocak 2021 5 Yorum Var
Evi ve arsası için 5 yıl sonra gelen teklif şaşırttı!
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

5 Yorum Var
  • dursun 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben olsam bir santim oynanmam yerimden. Yaşarım orda. Daha sonra milyon verseler bile çıkmam.
    Cevapla
  • Düzce'den 3 yıl önce Şikayet Et
    Fakirin yüzünü güldürün be kardeşim. Zenginler Osb kurulmadan bir ay öncesinde buradan arsa alsaydı şimdi milyonlar verirdiniz,ayıp.
    Cevapla
  • Serkan 3 yıl önce Şikayet Et
    Akıl var mantık var. OSB burda terbiyesizlik etmiş. Git aynı şehirde bir bölgede aynı metrekare ev ve arsa ver adama anlaşın. Koskoca OSB de bu kadar mı kafası çalışan yok.
    Cevapla
  • çaldıran 3 yıl önce Şikayet Et
    OSB yönetimi aynı metre karede bir işyerini sanayi içerisinde kaça veriyor acaba
    Cevapla
  • açıksöz 3 yıl önce Şikayet Et
    Kadın haklı. Evlatlarını tam evlendirme arefesindeyken evinden yurdundan komik meblalar ile çıkarmaya çalışmışlar. Belki ufak bir birikimiyle çocuklarına düğün yapacakken 107bin lira ile ev mi alacak, arsa mı alacak, düğün mü yapacak?? 2015 de dolar 2,72tl iken yaklaşık 40000$ a denk gelirken zaten ücret düşükmüş, yıl 2021 dolar 7,5tl yaklaşık 14000$ teklif etmişler. Sanayiciler nasıl herşeyi $ endeksliyorsa vatandaş da aynısını yapacak !!! kadına 1 ev ve 1600m'2 yer tahsis edilsin.
    Cevapla
  • aziz 3 yıl önce Şikayet Et
    katılıyorum..benzer arsa tahsis edip benzer binayı yapıp versinler.yada önceden teklif edilen bedeli döviz bazında artışla teklif edilsin.2 pvc pencere 2 demir korumaya 10000 fiyat çekiyolar. bi kere 100000 altı arsa kalmadı marmara bölgesinde.