Bursa

'Boşandım' diye davul zurna çaldırdı, şimdi de uzaklaştırma kararı aldırdı

12:30 14 Mart 2021 8 Yorum Var
'Boşandım' diye davul zurna çaldırdı, şimdi de uzaklaştırma kararı aldırdı
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

8 Yorum Var
  • Yakub 3 yıl önce Şikayet Et
    Müslümanların kanunları nedir? Kafirlerin kanunları nedir? İki kanunu birbirine karıştırmamalı. Karışıklık olduğu sürece huzur olmaz. Devrimciler inkılapçılar bunu çok bilinçli yaptılar. Zehirli meyvelerini topluyor. Aileler, toplumlar inim inim inliyor.
    Cevapla
  • sami 3 yıl önce Şikayet Et
    ailenin durumu cok vahim türkiyede toplum kadin erkek ifsat oldu özellikle bayanlar üzerinden cok ciddi algi operasyonlari var.. yaratilisi tersine cevirmek isteyen küresel güc iblisleri türkiyede cirit atiyor.
    Cevapla
  • osmanlı 3 yıl önce Şikayet Et
    medeni kanun ciddi anlamda gözden geçirilmeli ve istanbul anlaşması . kanunları bazı kesim kötüye kullanıyor ve kanun karsısında haksız olan gerçekte haklı olabiliyor ve hakkını alamayan kendi yöntemlerine baş vuruyor. bu doğru mu doğru değil ama kanunlarda back test edilmeli. kanunlar insanların dinine kültürüne uygun olmalı. aile yapımız bozuldu. akrabalık bağları koptu titreyip kendimize gelmemiz lazım.
    Cevapla
  • Hasan Ferit ali 3 yıl önce Şikayet Et
    1 deyıl 2 3 ata sözleri hep doğru çıkıyor
    Cevapla
  • ŞAMİLHAN 3 yıl önce Şikayet Et
    Umarım başka haberi çıkmaz şova gerek yok.
    Cevapla
  • Oğuz 3 yıl önce Şikayet Et
    Davul zurnayı çaldır uçmak istiyorum de sonrada beni öldürecek de bu kadın zorla kendini öldürtmek istemiş nispet yapmış ulu orta ağır tahrikte var erkek gururunu hiç sayma git boşan sesiz sakin kimseye haber vermeden başka şehre yerleş ondan sonra uçuyonmu kaçıyonmu
    Cevapla
  • Araphan 3 yıl önce Şikayet Et
    Boşandıktan sonra niye tahrik ediyorsun davul zurna evinde çal adam ortada yok sen beni bul diyorsun hakim senin istediğine göre karar vermiştir nasıl karar da?
    Cevapla
  • İbrahim göral 3 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul sözleşmesi diyerek, kadın herzaman haklıdır diyerek aile yapısının altına dinamit kondu, ne kadının erkeğe saygısı, nede erkeğin eşine sevgi saygı, sahiplenme ruhu kaldı. Allah rızası için bu yanlıştan dönulsun.
    Cevapla