Gaziantep

Dolandırıcılar bu sefer Minik Miraç’ın umutlarını çaldılar

11:29 10 Haziran 2021 6 Yorum Var
Dolandırıcılar bu sefer Minik Miraç’ın umutlarını çaldılar
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

6 Yorum Var
  • zafer gülten 2 yıl önce Şikayet Et
    yahu belli kadın görme özürlü çocuğu yüzünden haber neyin izliyemiyor ve kafasıda yaşadığı sorunlardan dağılmış.peki devletin bir matbaada dolandırıcıların tüm yöntemlerini anlatan ufak kitapçıklar bastırıp her eve dağıtması,en azından sağlık ocağı gibi herkesin mutlaka gittiği yerlere dolandırıcıların yöntemlerini,polisin vatandaştan para almasının kanunen yasak olduğunu anlatır broşürler asması zormu,yoksa çokmu masraflı.bitirelim artık şu dolandırıcılık olaylarını herkesi bilinçlendirelim.
    Cevapla
  • Adnan 2 yıl önce Şikayet Et
    O kadar uyarılara rağmen bu sahtekarlara inananların olması çok ilginç. Yani telsiz sesi geldi diye inanman mı gerekiyordu. Tabi o sahtekarlar için ayrı bir paragraf açmak lazım. Zehir zıkkım olsun.
    Cevapla
  • falaka 2 yıl önce Şikayet Et
    bu adi dolandırıcıları yakalayınca ayaklarının altını bıçakla yarın sonra tuz serpin. sonra da ayakları bu halde iken falakaya yatırın. bir daha başkasını dolandırmasın adiler.
    Cevapla
  • mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    ellerinden birini kesmek lazım ki hayatı boyunca baksın da eline bir daha masumlara arar veremesin diğer kötülere de ibret ve korku olsunç.. dedğiniz kötek te bir hoşgeldin karşılaması olarak iyi olur.
    İlk beğenen sen ol
  • veysel 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunu yapanı bulmak cok zor olmasa gerek devletın elındekı ımkanlarla beraber Haberın ıcerığı doğru ıse .Yakalayıncada bunlara ezıyet edeceksin hemde oyle boyle değil
    Cevapla
  • okan 2 yıl önce Şikayet Et
    bu yöntem çok enteresan. o an sanırım büyülenmiş gibi oluyor insanlar. yoksa duymayan kalmamıştır bu dolandırıcılıgı. halkımız saf temiz. sorun halkımızda degil halkımızı dolandıranlara ceza veremeyen adalette...
    Cevapla
  • Nurullah yılmaz 2 yıl önce Şikayet Et
    be kardeşim devletin polisi suçun varsa karakola davet eder ifadeni alır polisin parayla pulla ne işi olur Allah aşkına
    Cevapla