Adana

Sokak köpeklerinin saldırdığı küçük çocuk kaçmak isterken hayatını kaybetti

09:02 27 Ağustos 2021 15 Yorum Var
Sokak köpeklerinin saldırdığı küçük çocuk kaçmak isterken hayatını kaybetti
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

15 Yorum Var
  • BİR 2 yıl önce Şikayet Et
    Bende hayvan severim ama eşim enggeli arabayla gezerken saldırdı sokak köpeği derhal toplanmali sokak kopekler öl şeydi eşim nolcakti karşı çıkan insanların yasasıyla çocuklar insanlar ölüyor
    Cevapla
  • Rifat 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu gün bir köpek,2 yıldır beslediğim beyaz tavuğumu yedi.Sürekli peşimde gezer,benden yiyecek isterdi.Belediyeler ve hayvan hakları savunucuları köpekleri savunup yiyecek verdikçe çoğalacak,başımıza bela olacaklar ve oluyorlar.
    Cevapla
  • Ademoğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Devlet erkanı bu işe bir çözüm bulmalı . İstanbul gibi bir şehrin ortasında bile köpek sürüleri insanlar ve araçlar için tehdit oluşturuyor. Sürü halindeki başıboş köpekler kesinlikle barınaklara toplanmalı.
    Cevapla
  • Yakup Mil 2 yıl önce Şikayet Et
    Köpek besleyen ve insanlardan daha çok hayvanlara değer veren hayvanseverler bu davada mutlaka yargılanmalı. Artık gerçekten yeter, sokak hayvanları insanlardan daha değerli değildir. Köpekler yaratılışları gereği vahşi hayvanlardır.
    Cevapla
  • Kütahya'lı 2 yıl önce Şikayet Et
    Devletin TRT payı altında aldığı gibi,her belediye de 3-5-10 herneyse abonelere yansıtsa ( benden yana helal olsun,kayıtsız-şartsız) sahipsiz hayvan barınakları yapılsa,başı boş köpekler burada toplansa,düzenli bakımları yapılıp,ihtiyaçları giderilse .....Sokaklarımız köpekten geçilmiyor.Grup halinde sabahlara kadar cirit atıyorlar,ne uyku ne huzur var.Bıktık artık bıktık.Hele ki birde benim gibi vardiyalı çalışanı,bebeği,hastası olanı düşünün artık.vicdan lütfen vicdan !!!!
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Bana ve inancıma göre insan herşeyden önce gelir.Özellikle bu çocuğun vebalini kim çekecek ? Nerdesiniz bir ağaç,böcek,kuş,kedi-köpek için ülkenin altını üstüne getiren süzme takım ???
    Cevapla
  • diriliş 2 yıl önce Şikayet Et
    yav avrupada sokak köpeği diye bişey yok...bir çözüm bulun artık bunlara ya
    Cevapla
  • zafer gülten 2 yıl önce Şikayet Et
    köpekler içgüdüleri gereği koşan,hızla giden birini gördümü saldırır,kovalar,çünki onu bir tehlike olarak görür.ve buna insancıl bir çözüm uygulanmalı,her haneden çok değil,5-10 tl toplansa semtinizdeki bütün köpekler kısırlaştırılabilir ve kısırlaşan bir hayvanın saldırganlığı gider,hemde köpek sayısında ciddi azalma olur.
    Cevapla
  • akp istifa 2 yıl önce Şikayet Et
    Köpeklerle ilgili yasal bir düzenleme yok. önüne gelen köpek besleyip yavrularını sokaklara salıyorlar. Artık devlete vergi ödeyip sertifika almadan köpek besleyemesinler. Yavrularını sokağa atanlar hapse atılsın. Köpekler ve yavrularına aynı insan gibi nüfus cüzdanı çıkarılsın. yavruları da kayıt altına alınsın. başıboş köpekler kısırlaştırılarak doğal ortamlarına yani dağlara, ormanlara bırakılsın. kendi başlarına yaşayabilecek hale gelene kadar gıda desteği verilsin.
    Cevapla
  • Bak Seeee 2 yıl önce Şikayet Et
    İyide sen neden nefes alırsın ki ? Neden akp istifa ??? Kedi-köpek evcil hayvan ırkıdır.Doğaya ,ormana salarsan aç kalırlar,ölürler..Yada tersini düşün.Vahşileştiklerini,sırtlanlar gibi olduklarını,köylere musallat olup(ki bazı köylerde bu sorun şuan bile var) koyun-keçi-inek-tavuk-kazlara saldırdığını !!! O zamanda köylüm der,alın gidin bunları,şehir çöplüklerinde yaşar bunlar diye vs vs vs ....
  • zartz 2 yıl önce Şikayet Et
    hayvanlara özgürlük insanlara kefen. sokakta hayvan bırakılmamalı. helede kopek gibi bir araya gelince zarar verenler. hemen ilaçlama yapılmalı, sivri sineklerin haklarını savunan var mı?
    Cevapla
  • Deniz 2 yıl önce Şikayet Et
    Bana sorarsan onlarin cektigi zorluklarla daha cok yasama haklari var. Senin gibiler yerine mesela. Sivrisineklen farkin yok. bosunasin.
    İlk beğenen sen ol
  • Saadet 2 yıl önce Şikayet Et
    gece rahatsızlandım fakat korkudan dışarı çıkamadım, hastaneye gidemedim.Çünkü bir gece önce bir adamı kovaladı, adamın bağrışlarıyla uyandım.Acil bir durum olsa ne yapacağız.Hepsi toplanmalı.
    Cevapla
  • Murat 2 yıl önce Şikayet Et
    Hani hayvan severler nerede
    Cevapla
  • Fırat 2 yıl önce Şikayet Et
    Şu hayvan severler biraz da insanı sevse orta yol bulunacak ama, yazık.
  • murtaza 2 yıl önce Şikayet Et
    hayvan severlerin zorla getittirdiği yasa, mutlu olun bir çocuk daha vefat etti, yazıklar olsun avrupa yasalarına, sokak köpeklerinin yeri barınaklardır, yuh olsun sizlere, yazıklar olsun, aydın geçinen çağdaş gözüken,zibidilere.
    Cevapla
  • hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    yeter artık kaç kişi daha ölecek SOKAKTA KÖPEK OLMAZ !!!
    Cevapla
  • a.60 2 yıl önce Şikayet Et
    Sokak hayvanı nedir ya çok saçma.Barınak dışında kedi köpek olmamalı.
    Cevapla