Adana

Şiddet gören kadın kabus günlerini böyle anlattı: Sessiz çığlıklar atardım

12:15 02 Aralık 2021 5 Yorum Var
Şiddet gören kadın kabus günlerini böyle anlattı: Sessiz çığlıklar atardım
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

5 Yorum Var
  • Mehmet ALİ 2 yıl önce Şikayet Et
    Ruh hastaları. Dışarda kuzu eve gelince kadına mı erkekliğin tutuyor. DÖvme nedir. Uymuyorsa çocukların babasız annesiz büyüsün gözün yiyorsa boşan kardeşim. Boşandıktan sonra senin namusun da değil. Adamsan kadına aylık nafaka beklemeden verirsin çocuklarına bakar. ruh hastası 30 yaşında kadın 50 olmuş gibi.
    Cevapla
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    Maneviyat dersleri verilmeli, hatta çevre temizlik dersleri dahi verilmeli, hülasa insanlar insan olarak eğitilmeli, şu tvlerdeki birbirinden ahlaksız, mazluma (kadın ve çocuk gibi misal) saldırtılan şiddet sahneleri, alkol uyuşturucu içeren diziler kaldırılmalı, yerlerine malumat vermeye çalışan programlar düzenlenmeli, yapılacaksa bu ve benzeri çareler yapılmalı, aksi halde bu tür vahşiler türemeye saldırmaya can yakmaya, yuvalar yıkılmaya ve sair, devam eder gider.
    Cevapla
  • Alperen 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu tip haberler son yıllarda anormal artış gösterdi. Peki bu sorunla ilgili bir araştırma yapıldı mı, sebepler ve sonuçlar tespit edildi mi. Konuyla ilgili bir devlet kurumu hiç araştırma yaptı mı, çözüm yolu buldu mu. Hayır. Kadın dayak yedi, kadın öldürüldü, kocası tutuklandı, kocası denetimli serbest, çocuklar ortada kaldı gibi haber her gün var. Bu mevzu sadece polisiye ve adliye olayı değil, toplumsal bir sorun çözüm bulunmalı
    Cevapla
  • Ses 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne olursa olsun kadın erkeğe Allah'ın bir emanetidir. Dövmek, sövmek, zulm etmek de nedir? İstemiyorsan mahkemeye verir boşarsın. Erkeklik veya kadınlık taslamanın kimseye bir faydası olmaz.
  • murat 2 yıl önce Şikayet Et
    hiç bekleme yalan yapıyor intar işini
    Cevapla
  • Mustafa fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Aile çöküyor.
    Cevapla