Antalya

Hediye gelen spiral makinesi yüzünden hayatından oluyordu

14:04 17 Ocak 2022 8 Yorum Var
Hediye gelen spiral makinesi yüzünden hayatından oluyordu
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

8 Yorum Var
  • zafer gülten 2 yıl önce Şikayet Et
    adam tazminat almak için yalanda söylüyor olabilir,taşı fazla sert bi cisimi kesmeye kalkıp fazla kuvvetlice yüklendiyse patlatmış olabilir.ne kadar adi taş olsada takar takmaz patlamaz. kargoda taşın zarar gördüğünüde sanmam,ona göre ambalaj yapmışlardır.benzeri benimde başıma gelmişti,fabrikada taşla döküm çapağı alırken,aşırı yüklenmiştim,iş çbuk bitsin maaiye kalmıyayım diye.bereket yüzüme değil,vucuduma çarptı,çarptığı yer morarmıştı.
    Cevapla
  • ismail 2 yıl önce Şikayet Et
    Buradan okuduğumdan anladığım kadarı ile o makineyi kullanmayı bilmiyorsunuz taş üzerinde gelse bile taşıma esnasında darbe alıp çatlamış olabilir, ayrıca denemek için önce taşsız çalıştırsanız ve kendine ait emin olduğun taş taksanız siperlik kullansanız bunlar başınıza gelmezdi büyük kaza atlatmışsın geçmiş olsun. Önce güvenlik!! hediye puan olayı ayrı bir muamma müşterinize aldığınız alışverişin puanları ile almış olduğunuz hediye puan bedeli kadar müşterilerinizi indirim uyguladınız acaba ????
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef memlekete adalet zengin baronların elinde vatandaş ne yapsın dolar eru yükselir vatandaşın elinde 3000/ 5000 dolar diğer tarafta adam yüz milyon 300 milyon dolar alıyor satıyor devleti dolarla terbiye etmiye kalkan bir TÜSİAD var
    Cevapla
  • huseyin baş 2 yıl önce Şikayet Et
    avukatları hakimleri yenmiş... orduları varmış...
    Cevapla
  • MURAT AKÇAKIL 2 yıl önce Şikayet Et
    Tabii ki haksızsın birader...teklif ettikleri parayı almalıydın...boş işlerle uğraşmışsın...çünkü kullanıcı hatasına benziyor...düğmeye basar basmaz neden patlasın? gevşek takmışsındır...
    Cevapla
  • cevap 2 yıl önce Şikayet Et
    tazminat alacak ya... Birde akıl hocaları çok ya...
  • Memed 2 yıl önce Şikayet Et
    Olaya bakacak olursak, İnşallah başımıza böyle bir şey gelmez ama gelirsede teklif edilen parayı kabul etmek en mantıklısı gibi görünüyor.
    Cevapla
  • Sinan Tekin 2 yıl önce Şikayet Et
    Sonuçta kargodan gelen malzeme çatlak kırık olabilir, kontrol edilmeden, gerekli tedbirler alınmadan kullanılmaması gerekiyor.
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    İş güvenliği hiç olmayan bir milletiz sonuç normal yani
    Cevapla