Gaziantep

Gaziantep'te miras dehşeti! Darp edilen yaşlı çift yaşam savaşı veriyor

14:12 21 Haziran 2022 13 Yorum Var
Gaziantep'te miras dehşeti! Darp edilen yaşlı çift yaşam savaşı veriyor
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

13 Yorum Var
  • Abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    Değermi dünya malı için akrabaya eşe dosta zulüm ahireti düşünen insan sayısı çok azaldı indanlar ev araba tatil çok para derdine düşmüşler vatan millet ahiret unutulmuş bencillik açlık doymazlik almış başını gidiyor ölmeyecekmiş gibi yaşanıyor Allah ıslah etsin
    Cevapla
  • Değer mi 1 yıl önce Şikayet Et
    Miras mümkünse anne-baba sağken yapılmalı, tabi hakkaniyetli olarak. Öldükten sonra mal paylaşımı çok zor oluyor. Hele hele kardeşlerden biri inat-uyuşmaz ya da bencil-saygısız biri ise çözüm mümkün değil. Sonuç dünyalık mal-mülk uğruna kardeşler-akrabalar arasına giren iflah olmaz düşmanlık. Devletin buna çözüm bulması gerek (Resmi Arabulucuk hizmeti gibi).
    Cevapla
  • KORAY 1 yıl önce Şikayet Et
    Ölse tutuklanırdı
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Serbest bırakıldı daha neler bu ne ya adam beyin kanaması geçirdi sen Serbest bırak yok olmadı üste birde
    Cevapla
  • Sıradan Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    İnsan hayatına kast edenleri serbest bırakan hukuk sistemi için devlet büyüklerimiz ne zaman bir şeyler yapacak. Hangi alanda başarı kazanırsanız kazanın. Adalet ve hukuk sistemi, mevcut kanunlar insanların mağduriyetini gidermiyor. Suçluya cesaret veriyor. Bu durum bütün başarıları gölgeliyor. Adalet mülkün(Devletin) temeli ise kanunları milletimize uygun hale getirin.
    Cevapla
  • Ayhan Birol 1 yıl önce Şikayet Et
    Artık resmen sapıttık.... bu ne ya...? Ölüm var Ölüm... Hesap var hesap... yeter artık... Anladım ki Ülke olarak hem Türklükten hem müslümanlıktan çıkmışız... Şeriat yasalarını istiyorum... batı da alınan kanunlar bizi bozmuş...
    Cevapla
  • Adalet 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülke dışında , darp cezası verilmeyen başka bir ülke yoktur.Adamdan dayak ye , sen niye ağzını burnunu kırmadın ?diye polis söyleniyor.Sokakta attığın kar , yediğin zarar oluyor.Sonra dava açarsın kazanırsın.Yargıtay 2 yıl ceza verip düşürür.Adam en fazla 3 hafta yatar , çıkar.Sonra silahla tehdit başlar.
    Cevapla
  • MURAT 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya İlahi Yapılan bu zulüm ve yapanlar ve adeta mükafat verircesine serbest bırakanlar Gayretullaha dokunsun ; dokunsunda merhamet ve vicdandan adeta nasipsiz bu hüküm vericelerin başına da böyle bir olayı tez zamanda getiriver Allahım.
    Cevapla
  • abdullah 23 1 yıl önce Şikayet Et
    bu dünyada en çok sevdiğim şey ölüm. o o gün bu zalimler ve bu zalimlere ceza vermeyen zalimler yanacaklar ve benim yüreğim soğuyacak.Allah c.c kısası emrediyor siz salıyorsunuz ,o zaman hesabını vereceksiniz siz kim oluyorsunuz da Allahın hükmünü çiğniyorsunuz. Allahın indirdikleri ile hükmetmeyenler sadece kafirlerdir. Eğer Müslümanım diyorsanız kusura bakmayın Kur'ana göre hareket etmek zorundasınız bu iş şaka değil.Ben söylemiyorum Kur'an söylüyor İbrahim 42 ; Sakın Allah’ı zalimlerin yaptıklarından habersiz sanma. Ancak onları, gözlerin dehşetten fırlayacak gibi olduğu bir güne erteliyor. bu ayetin muhatabı olmamanız için söylüyorum adil olun.
    Cevapla
  • Adnan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir eczanede bilgisayar monitörüne yumruk atan adam tutuklanırken, yaşlı iki insanı öldüresiye döven hayvanlar serbest bırakılıyorsa, sıkıntı adalette değil adaleti tesis edenlerdedir. Kim adaletle oyun oynuyorsa Allah Kahreylesin.
    Cevapla
  • çepni türkmen 1 yıl önce Şikayet Et
    geç gelen Adalet masumlara zulümdür bu çift öldükten sonra mı tutuklayacaksınız Adalet olmadan kalkılma olmaz Kalkınma olmadan da saadet olmaz Saadet için Adalet
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Adalet bir semt adıdır.... aferin iyi dovmussunuz bı daha dövün aksamada çiftetelli oynayın hakimler pasta göndersin size ihtiyar dövme gonunuz kutlu olsun ...... tebrikler
    Cevapla
  • mustafa celik 1 yıl önce Şikayet Et
    sanirim haberde bi yanlişlık var!!! serbest bırakılmış olamazlar degil mi!!?? şaka deyin,kamera şakasi fslan değin!! Kafirleri imansizlari camiye imam yaptiginiz gibi, vicdansızlarida hskim yaparsaniz sonuç bu olur elbet!!! yazık, Saf kardeşimizde adalet arayacağım diye avunuyor aradıgın ölmüş kardeş!!!
    Cevapla