Antalya

Köpek saldırısından kaçarken can veren küçük Mahra'nın babasından anlamlı mücadele!

16:45 13 Kasım 2022 15 Yorum Var
Köpek saldırısından kaçarken can veren küçük Mahra'nın babasından anlamlı mücadele!
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

15 Yorum Var
  • ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardımcınız olsun sabırlar versin , bu arada bu durumu görmezden gelen herkese yazıklar olsun. Bu kadar mı zor çare bulmak. Benim başıma gelirse ne yaparım bilmiyorum.
    Cevapla
  • Gaziantep 27. 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence sadece sahipsiz kopekler degil sahipli kopeklerde kisirlastirilmali.Kontrollu olarak Cogalmalilar
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu olay beni çok üzmüştü, Allah bu güzel Kızımızı Cennet'i Cemalullah'ı ile şereflendirsin inşallah, Kederli Ailesine Şefaatkar eylesin inşallah. Bu başı boş sokak köpeklerin sorumluluğu O beldenin Belediyesine ait olması lazım, böyle üzücü olayların tekrar yaşanmaması için gereken önlemi ve sorumluluğu Belediyeler alması şart. Cezası cinayete sebep olmak!! Bak ozaman birdaha böyle vakalar olurmu!!
    Cevapla
  • murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Köpekler ve kurtlar aynı familyanın üyeleri yani kurtlar sizi nerde bulsa parçalar köpekler ise evcilleşen hayvanlar ama aynı içgüdü var yani kaçarsanız atlarlar.Kısaca köyler dışında her hangi bir faydaları olmaz zararları olur.Sürü halinyken hiç yaklaşmayın.Daha cesur olurlar.
    Cevapla
  • ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Sokak hayvanları küpeli olsa nolacak, küpesiz olsa nolacak. Nepsi saldırıyor.
    Cevapla
  • Kemal 1 yıl önce Şikayet Et
    "Nice canlılar var ki, hayatları için gerekli olan rızkı yanlarında taşıyamaz. Onların da sizin de rızkınızı veren Allah’tır. O, her şeyi hakkiyle işiten, her şeyi hakkiyle bilendir." Ankebût / 60. Ayet Köpek ve kedi de diğer canlılar gibi kendi fıtratına göre görevli olarak yaratılmıştır. Rızıkları da Allah tarafında takdir edilmiştir. Mama için fabrika kurmaya milletin parasını dolandırıcılara teslim etmeye kimsenin hakkı yoktur.
    Cevapla
  • Kemal 1 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen. Sokağa bırakma söyleminden, aç kaldılar yemek verelim veya bizde hayvan severiz gibi laflardan vazgeçelim artık. Sokaklar, yerleşim yerleri, ulaşım yolları insanlar için vardır. İnsanlar bu alanları birbirine saygı ve paylaşma duygularına uyarak kullanmak zorundadır. Birisi köpek beslerse diğeri de manda beslemek ister. Manda severlerin etkili olursa kanun da çıkarılır. Milletin parasıyla da yemler bedava alınır. Dolandırıcılar da hemen dalarlar bu pazara. Milletin canı yanmış kimin umurunda. Mahranın ve diğer zarar görenlerin ailelerine karşı zaten ziyadesiyle borçlu kaldı bu millet bir an önce aklımızı kullansak iyi olur.
    Cevapla
  • hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    bu ülkedeki İT SEVERLER sorumlu hepsi bu olaydan
    Cevapla
  • AKINCI 1 yıl önce Şikayet Et
    Benimde kopek yuzunden canim yandi,ben acimiyorum,sahibi gelsin sahibinide vururum
    Cevapla
  • Emekçi anne 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim sabırlar versin, tebrik ederim kardeşim önemli bir soruna çözüm arıyor olmanızı destekliyorum. Kocaeli üniversitesi Umuttepe kampüsünde kız öğrenci yurdunun önünde toplanan yüzden fazla köpek yüzünden kızım her gün ağlıyor. Her gün ağlayarak arıyor doktor olamadan köpekler bizi parçalayacak diyor. Her yere başvurduk kimse bir şey yapmıyor çok korkuyorum anne olarak. Elimden bir şey gelmiyor.
    Cevapla
  • Velid 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah sabırlar versin. İtçilerle çok uğraşacak, yalnız bırakmamak gerekiyor.
    Cevapla
  • maalesef 1 yıl önce Şikayet Et
    27 kişi. terör gibi.
    Cevapla
  • öneri 1 yıl önce Şikayet Et
    Külliyeye gidin Erdoğanla görüşün. Hayvan hakları kanunu değiştirsin. belediyelere köpekleri toplama ve barınakta bakma zorunluluğu getirsin. bu sorun ancak kanunla çözülür. Belediyeye hayvan bakımında katkı için su faturasına havna bakımbedeli eklesinler ben ödemeye razıyım yeterki köpekler toplansın sokaklar çocuklar için güvenli hale gelsin.
    Cevapla
  • Kemal 1 yıl önce Şikayet Et
    Değerli kardeşim meseleyi anlamadık her halde, konu hayvansever kılıklı dolandırıcıların mamalanması meselesidir. Barınaklarda nasıl mamalansınlar.
  • Sedat 1 yıl önce Şikayet Et
    Hiç vakit kaybedilmemeli zaten 18 yıl gerideyiz bunun ahı bakanları yakar uyarmadı demeyin
    Cevapla
  • zafer gülten 1 yıl önce Şikayet Et
    bildiğim hayvanlar için cinsel activiteyi önleyen hormon hapıda var,ve yine erkek hayvanların kısırlaştırılması basit.erkek hayvan kısırlaştırılır kısırlatırılmaz 4-5 saat narkoz etkisi geçtimi sokağa bırakılabiliyor.devlet bunun içinde az bir bütçe ayırsa sokaklarda başıboş hayvan kalmaz.sadece erkekleri kısırlaştırsalar yeter.
    Cevapla