Antalya

Karın ağrısı şikayetiyle hastaneye giden liseli kızın yasa boğan ölümü

14:22 22 Kasım 2022 15 Yorum Var
Karın ağrısı şikayetiyle hastaneye giden liseli kızın yasa boğan ölümü
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

15 Yorum Var
  • Yasin 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun aliesine yakınlarına sabırlar
    Cevapla
  • S.manas 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kaçıncı ya. Eve gönderen doktor incelenmeli meslekten men edilmeli. İnsan canı bu ya. Ne biçim bi ülke olduk. Sonra sağlıkcıları dövüyorlar diyorlar. Eğer haber doğruysa o Doktor'un ihmali varsa görevden alınmalı diploması iptal edilmeli dahası hapse atışmalı . İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı.
    Cevapla
  • Koray Delioglu 1 yıl önce Şikayet Et
    Malesef Sadece Ülkemizde deyil Dünyanin heryerinde Tibbi hatalar yapiliyor.Bunun nedenleri elbrtte cok cesitli.En büyük nedeni tam Egitimli olmayan Doktorlsrimiz tabiki hepsi deyul ancak büyük cogunlugu.O yüzden Lütven birsz kendimizin doktoru olalim.Vücuttaki her orgsnin bir islevi vsrdir.Bu islevlerden bazilsti yerine gelmiyorsa Vücufumuz bu sinyalleri veriyor zaten Aman ne olucak Yada gecer deyip bir kenara ittigimizde hem zaman kaybi hemde hastaligin illerledigine sebep oluyoruz.Lütven Önce Saglik.Erken teshis Hayat kurtariyor.
    Cevapla
  • Ne Tıp Ama! 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben 19 Mayıs'ta hafif uyuşuklukla hastaneye gittim. 20 Mayıs'ta da gittim. 21 Mayıs'ta da gittim. 22 Mayıs'ta da gittim. 25 Mayıs'ta da gitim. Her seferinde iyisin , gençsin dinlen geçer dediler. 10uncu gün tamamen felç oldum. Yatalak oldum. Her seferinde bana ağrı kesici, kas gevşetici yazdılar. Şehir dışına özel hastaneye gittim. Olumlu tedavi ettiler. En azından teşhis koydular. Şu an 8 aydır yavaş yavaş iyileşiyorum. İlk başta bana teşhis koysalardı bu hale düşmezdim! Allah'a emanet şekilde yaşıyoruz. Tıp fakülteleri daha iyi doktor yetiştirmeli.
    Cevapla
  • Gerçekler 1 yıl önce Şikayet Et
    Emre sen doktor yancisimisin? Ya da ilaç mümessili falan misin? Adam yaşadıklarını yazmış neresinden okudun bilmiyorum ben de senin yazını neresinden tutsan elde kalacağı için bodoslama ortadan girerek cevap verdim
  • Emre 1 yıl önce Şikayet Et
    Doktorla ne alakası var kardeşim. Gullian Barre sendromu olmuşsun.
  • Kırkdokuzelli 1 yıl önce Şikayet Et
    Doktorlar gerçekten çok zayıf nerede o eski Doktorlar dedirtiyorlar onca tetkik ve görüntülemeye rağmen teşhis te yetersizler şimdi işin kolayınıda buldular covid geçirdinmi aşı oldunmu himmmm ondan seyip geçiyorlar kendilerini terörist sevici başkan seçeneklerine kendilerini mesleki olarak geliştirmeleri gerekiyor
  • Bozkurt 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizim doktorlar hasta kapıdan içeri girerken röntgenini ve emarini çeker . Hasta daha sedyeye oturmadan tansiyon ve nabzını ölçer yüzüne bakıp kan değerlerini tahlil eder. O sırada içeri giren diğer hastaninda tedavisini neredeyse tamamlamıştır. Artık gönül rahatlığıyla ağrı kesici yazabilir.
    Cevapla
  • Tarih 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah ım rahmet et ailesinde sabır ver.
    Cevapla
  • Gurbetci 1 1 yıl önce Şikayet Et
    Dokturlari da kontrol eden bir kurum olmasilazim adli tip gibi almanyada var arasdiriliyor bu gibi vakalar
    Cevapla
  • Hakan Yılmaz 1 yıl önce Şikayet Et
    Sende galiba ya doktorsun, yada doktor yakını. Adam yalan mı söylemiş. Hastaneler mükemmel, sağlık sistemi çok güzel, devlet devletliğini yapıyor ama doktorların çok büyük bir kısmı ne yazikki vurdumduymaz. Doktorluk sadece para kazanma ve statü için yapılmaya başlandı. Oysa bu iş paradan önce sevilmeli ve bir gönül işi olarak benimsenmesi.
    Cevapla
  • Vatandaş şşt 1 yıl önce Şikayet Et
    Şifa haktandır doktor vesiledir. Eminim sende trafiği kontrol eden trafik polislerine, savaşan pöhlere teşekkür eder, emniyet müdürlüğüne teşekkür yazısı yazarsın, dağlarda dolaşan askerler için komutanlıklara teşekkür yazarsın veya işini yapan devlet dairelerinin bağlı oldukları bakanlıklara teşekkür yazısı yazanlardansın "vatandaş" boş konuşup zaman alma işini yap ama severek yap hak ederek maaşını al.
  • Teyyo dayii 1 yıl önce Şikayet Et
    Sağlık sistemi mükemmel derken
    İlk beğenen sen ol
  • Edep Ya Hu 1 yıl önce Şikayet Et
    Evet sen de demişsin bu iş para için yapılmamalıdır. Peki bizim ülkemizde.. ah ah
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Hakan Yılmaz! Senin gibi hastalar beş on kuruş verip özele gidince süt dökmüş kedi ama devlet hastanelerine gidince de aslan kesiliyor. Beğenmiyorsan git gavur devletlerinde tedavi ol! Hangi doktor bile isteye hastasını tehlikeye atmak ister ki? Kendine sor bakalım hayatın boyunca kaç tane doktora teşekkür yazısı yazdın? Ya da sağlık bakanlığına memnuniyet dilekçesi yazdın? Yüz defa şifa bulup bir kere sıra bulamazsan doktor bakmadı der sizin gibi tipler.
  • Carsamba55 1 yıl önce Şikayet Et
    Bundan 15 sene once babam bir sabah siddetli migde agrisi ile uyandi.Daha dogrusu biz oyle saniyorduk.Hastaneye acile gittik.Dedi doktor tedavi yapicaz,yatmasi lazim hastanede dedi.Tam 15 gun babama migdesi agriyor diye tedavi yaptilar ve taburcu ettiler.Eve geldik,babamin agrilari gecmemisti.Tekrar ozele gitti.Doktor birseyi tesaduf fark etti eko ile bakarken.Dedi bize migdede bisey yok,Aort damari yirtilmis dedi.Samsun devlet hastanesine geri gittik.Dediler burda bisey yapamayiz,Ankara gidin diye.Ankara da iyi bir doktor tarafindan 1 ay tedavi gordu ve kurtuldu.Aort damari yirtilmasi ile migde agrisi birbirine cok benziyor.Dikkat edilmesi lazim.
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Gençlerde kalp krizi olma ihtimali çok nadir. Hastadan karın ağrısı için ayrıntılı inceleme yapılmış mı ona bakmak lazım. Detaylı otopsi yapılırsa kalp krizinden mi yoksa, başka bir nedenden mi vefat ettiği belli olur.
    Cevapla
  • Kemal 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
    Cevapla
  • beyefendi 1 yıl önce Şikayet Et
    doktorlar cok şımardılar. biseyin yok deyip gondermeye bakıyorlar hastayi. sonra boyle oluyor. üşütme ihtimalini degerlendirdiler muhtemelen sadece
    Cevapla
  • Ebru 1 yıl önce Şikayet Et
    Misafire cevap doğrular niye zorunuza gidiyor çoğu zaman yasadigimiz davranislar neden beddua ediyorsun
    İlk beğenen sen ol
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen ne beysin nede efendi!!! Halkı kin ve düşmalığa tahrik eden bir canlısın Umarım doktor doktor gezer ve onlardan medet umarsın
  • Onur 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizim de bir tanıdık hastaneye gitti böyle. Dr farketmiş Allah'tan. Aort yirtilmak üzereymis. Kurtuldu çok şükür
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Acilde her zaman troponin bakılmalı yada hasta sahipleri talep etmeli. Kalp krizi bazen mide ve karın ağrısı şikayetleri yapabiliyor.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah sabır versin. mekanı cennet olsun.Amin
    Cevapla