Antalya

Antalya’da kan donduran cinayet: Evinin önünde silahla katledildi

11:49 04 Şubat 2023 13 Yorum Var
Antalya’da kan donduran cinayet: Evinin önünde silahla katledildi
İÇERİĞİN DETAYI

YORUMLAR

13 Yorum Var
  • ibowien 1 yıl önce Şikayet Et
    Neyapiyim bende evimi rusa sattim antalyanin kendi insaninin gözü dönmüs gurbetcilere hic gibi bakiyorlar. Öldü fiyatina evime teklifde bulunuyorlar nasil veriyim?
    Cevapla
  • Cafer 1 yıl önce Şikayet Et
    Yakala besle yanlış adaletin toplum vicdanında yerini bulması için aynı şekilde infaz edilmesi şart yoksa ülkede kovboyculuk bitmez.
    Cevapla
  • hasbi 1 yıl önce Şikayet Et
    Böyle saçmalık olabilir mi, hem adamın evinde kalacaksın hem de tartışma yüzünden adamı öldürceksin. Daha önceden de ev sahibi kiracıya kıymıştı. Manyak mı lan bu millet?? TV'lerde aklı başında bir dizi yok ki, herkes herkesi haklıyor hem de sanki eğitim verircesine. Bunlar da oraladar görüyor
    Cevapla
  • Birtürk 1 yıl önce Şikayet Et
    Kiracıya ev verilmez 'zaman onu gösteriyor '2 dairem boş kafam rahat
    Cevapla
  • Hakan Günver 1 yıl önce Şikayet Et
    Aylar önce bu kira sorunu cinayetlere sebep olacak diye uyarmıştım. Bu konuya ciddi anlamda dikkat edilmeli, toplumun içinde dinamit gibi oldu artık.
    Cevapla
  • Tek gözlü balik 1 yıl önce Şikayet Et
    Olay onu cikartip yabancilara daha pahaliya kiraya vermek..Haram yiyin millet olduk.
    Cevapla
  • hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    tek çözüm kıssas
    Cevapla
  • Sakin 1 yıl önce Şikayet Et
    Unut Akp işi değil bu konu
  • Orhan0708 1 yıl önce Şikayet Et
    Antalyalılar... Sattığınız arazilerinizin parasını yediniz. Sata sata Antalyamızı kendimiz mahvettik... Ciğeri 1 kuruş etmeyecek itleri memleketimizde biz adam ettik... Başımıza ne geldiyse görgüsüzlüğümüzden geldi. Bize müstehak... Geçti artık, Antalyamızı ebediyyen kaybettik... Merhuma Allah c.c. rahmet eylesin. 1 kuruş fazla verdi diye yabancıya verenler de ibret alsınlar...
    Cevapla
  • Sezgin 1 yıl önce Şikayet Et
    Ev sahibi olmakta zor kiracı olmakta. Elbette sözleşme yapmamak en büyük sorun. Sözlü anlaşmaların sonu da maalesef bu. Vatandaşının canını korumak için devlet resmi kira sözleşmesi olmayan hiçbir evde hiçbir kimsenin kalmasına izin vermemeli. Veya evleri banka aracılığıyla mi kiralasak. İnsanlar bankaya olan borçlarını ve taahhütlerini yerine getiriyor. Ev sahibi kiracı yüzyüze gelmesin. Hem devlet vergisini de takir takir alır.
    Cevapla
  • Millet 1 yıl önce Şikayet Et
    Bakin sonuçlara ınsanlar perisan cinnet geciriyir . Bu duzen degismesse sonuclar daha kotu olmaya baslayacak durdurun bu sacma serbest piyasa sacmaligini . Serbest surundurmeden kurtarin milleti
    Cevapla
  • Adnan 1 yıl önce Şikayet Et
    türkiyede % de 90'ımız karı koca çalışsa, sabah akşam evinde hazırladığı yemeği yese içse, hayatı boyuca boyunca hiç tatile gitmese, toplam 5-6 elbisesi olsa; ancak 15- 20 yılda bir ev sahibi oluyor. şimdi nerde akşam orda sabah bir hayat yaşayan, 10 çeşit ayakkabısı olan, her sene bir otele tatile giden hayatın değerini bilenlere mi soracağım ben evimi kaç paraya kiraya vereceğimi? işine gelmiyorsa çıkacaksın evimden, kimsin benim evimin kirasını sen mi belirleyeceksin?
    Cevapla
  • Mhsn 1 yıl önce Şikayet Et
    Boşver evi. Mühim olan ahiret hayatı. Dünyada gece gündüz ev için çalışacağına 1 saat ahiret için çalışsak ebedi Cennet hayatını kazanırız inşallah.
    İlk beğenen sen ol
  • karayel 1 yıl önce Şikayet Et
    Sende markete yüksek fiyatlı ürünler konusunda kızmayacaksın. Market açmak kolay değil :)
    İlk beğenen sen ol
  • Vatandaş Rıza 1 yıl önce Şikayet Et
    Karı koca çalışsa hemde her istediğini de alır hemde evini alır. Hatta birde Passat alır. Hemde karı koca öğretmen yalar bunu. Bu kadar nankör olmayın.
  • Hoca Nasrettin 1 yıl önce Şikayet Et
    Boş konuşan boş adam sen kiralık ev sahibi olduğuna göre 2 evin var karı koca 40 senede mi sahip oldun? Senin hesabına göre 20 yılda ev sahibi olacak birilerinin evi olmasın bana muhtaç kalsınlar diye biriktireceği üç beş kuruşuda sana kira zammı olarak verseler nasıl ev sahibi olacaklar. Sen ev sahibi olurken kirada kaldığın evin sahibi sana böyle mi yapıyordu? Bu şekilde iki tane ev sahibi nasıl oldun? Geliri yüksek işte çalışan kimse senin evinde kiracı olmaz, kendine ev alır zaten.
  • cenk denizci 1 yıl önce Şikayet Et
    haklısın.benim benzin istasyonum var benzinin litresini 500 tl den satıyorum.sen kimsinki benim kaç tl den satacağımı bana soracaksın.işine geliyorsa
  • FARUK 1 yıl önce Şikayet Et
    Acımasız Gibi Görünse De Adnan Bey Haklı.
  • tokadi 1 yıl önce Şikayet Et
    Olmadı çok yazık.iki dünyasıda perişan oldular harap oldular. Üç aylardayız. ALLAH kiç kimseye zulmetmez ancak insan oğlu kendine zulmeder. HZ muhammed mustafa sav. Buyurdularki YARABBİ evladında, malında hayırlısını ver diye.Dua buyurdular.
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH tümünüzün belasını versin. böyle insanlar bu dünyada yaşamayı haketmiyor. pis katiller
    Cevapla