Yozgat

Ramazan bayramı kutlanıyor

20:05 07 Temmuz 2016
Ramazan bayramı kutlanıyor

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, köylerdeki vatandaşları ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Boğazlıyan ilçesine bağlı Poyrazlı köyünde vatandaşları ziyaret eden Yurtnaç, daha sonra Karacalar Köyü Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği tarafından köyde organize edilen 13. Karacalar Yaz Şenliğine katılarak vatandaşların bayramını kutladı.

Yurtnaç, şenlik sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, köylülerin birlik beraberlik içerisinde bayramlaşmalarını memnuniyetle karşıladıklarını söyledi.

Köylülerle teker teker bayramlaştıklarını ifade eden Yurtnaç, şunları kaydetti:

"Memnuniyetle görüyorum ki vatandaşlarımız köylerine sahip çıkıyor. Göçün yaşandığı, köylerimizin boşaldığı bu ortamda vatandaşlarımızın köylerine bu şekilde sahip çıkması gayet memnuniyet verici bir durum. Böyle kalabalık ve köyüne sahip çıkan bir grubu da görmek gerçekten beni memnun etti. Bundan sonra Yozgat için birlikte çalışacağız, beraber olacağız. Ben de bölgenin insanıyım. Bundan sonra emeğimiz, alın terimiz, buranın ve diğer köylerimizin gelişmesi için olacak."

Her köy için ayrı çalışmalar yapacaklarını belirten Yurtnaç, "Gitmediğimiz, eksikliğini gidermediğimiz köy kalmayacak. Yozgat’ta 564 köyümüz var ve biz bu köylerimizin hepsini teker teker ziyaret edip, eğitimden sağlığa, yollarından alt yapısına kadar gözden geçirecek ve noksanlıkları ortadan kaldıracağız. Yozgat'ın bu dönemde önemli bir gücü var. Adalet Bakanımız Bekir Bozdağ Yozgatlı. Yozgat'ın geçmiş 30 yılına baktığımızda, Türk siyasetinde gayet etkin yerlerde yetişmiş insanları var. İnşallah bizim de burada bilgi birikimimizle, hareketliliğimizle Yozgat’a yapılan çalışmaları bir kat daha artıracağız." diye konuştu.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.