Heredot Cevdet, Anasaya değişikliğiyle birlikte yönetimin tek elde toplanmasını anlattı. Kendine has üslubuyla merak edilen konuları eğlenceli ve öğretici bir dille anlatan Heredot Cevdet, bu defa 16 Nisan Referandumu'nu konu edindi. Heredot Cevdet, gönüllülerin 10 bölüm olarak çektikleri projenin bu bölümünde; "Yönetimde çift başlılık kalkıyor" konusunu ele aldı.

REFERANDUMU ANLATIYOR

Aktarmak istediği konuları dost sohbeti sıcaklığında anlatan karakter, ilerleyen bölümlerde de; "Askeri mahkemeler neden kaldırılıyor? Partili cumhurbaşkanı tarafsız olur mu? Devletin bütçesini kim yapacak? Rejim mi değişiyor, ne oluyor?" konularına değinecek.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • erol 08.04.2017 14:15
    millet ne zaman vatana hayirli birisini getirdiyse onu bitirmislerdir : rahmetli Basbakanimiz Menderes, rahmetli Cumhurbaskanimiz Ozal ve Simdi Sayin Cumuhurbaskanimiz Erdogan'la ugrasmaktalar...aslinda millet adamini seciyor hemde iyi seciyor!! Lakin bazi hainlere ters dusuyor tabiki
  • H.B.V 08.04.2017 12:39
    CHP,liler ;Ya Milletin başına Bir manyak geçerse diyorlar? Bu Milletimize güvensizliktir...ama Bu Ülkede Manyak seçecekler körükörüne Hayır verip Pkk,Fetöye vagon olanlardır,Manyağı ancak Hayırcılar seçer. ;)))
  • misafir 08.04.2017 12:29
    türkiye siyasi manyakları hiç bir zaman iktidara getirmiyor öyle olsaydı chp her zaman iktidarda olurdu
  • Tuba 08.04.2017 12:07
    Saygı değer abimiz. Çok severim.