Esenyurt’ta bir avm karşısında Nijeryalı bir kadın ile taksi sürücüsü arasında şarj aleti sebebiyle kavga çıktı. Kavga da Nijeryalı kadının boksör edasıyla taksiciye yumruklar atması an be an kaydedildi.
Olay dün saat 17.00 sıralarında Esenyurt’ta bulunan bir avm önünde E-5 karayolu üzerinde gerçekleşti. İddiaya göre, Nijeryalı kadın müşteri olarak bindiği taksi sürücüsünden telefonu için şarj aleti istedi. Taksici şarj aleti olmadığını söyleyince kadın araçtan inmek istedi. Aralarında çıkan tartışma sonrası Nijeryalı kadın taksiciyi yumrukladı. Olayla ilgili taraflar şikayetçi olmazken vatandaşların araya girmesiyle kavga son buldu.

Kavga anı kamerada

Olay sırasında yoldan geçmekte olan bir vatandaş taksici ile Nijeryalı kadın yolcunun kavgasını cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Görüntülerde Nijeryalı kadının taksi sürücüsüne defalarca yumruk atması ve diğer vatandaşların araya girme çabası görünüyor.

Yorumlar 7 Yorum Var
  • hüseyin ölçek 14.03.2020 16:13
    Yabancı kim olursa olsun bir T.C liyle kavga ederse direk sınır dışı edeceksin yoksa bu güzel ülkemizde kap kaç soygun fuhuş huzursuzluk her türlü belayı başımıza sarar devlet kendi halkına koruyucu kalkan olması lazım . yabancı aşkı aileye karşı olsun tek bireyin ülkede kalma süresi 45 gün olmalı.
  • ..... 14.03.2020 14:35
    o nasıl yumruk atıyor ya mike taysın halt etmiş
  • zafer gülten 14.03.2020 13:51
    Nijeryalı kadın ülkesinin şartlarına göre vucutça güçlü kuvvetli,ve sportik yapılı kavgacı,yani 1-2 erkeğe bedel. şöför yakayı ucuz kurtarmış ,burnunu kırabilirdi.bu tür haberleri okudukça ülkesine mülteci kabul etmiyen ülkeleri daha iyi anlıyorum.
  • VATANSEVER... 14.03.2020 13:34
    KAÇINCI Yüzyıldayız KAÇ KURUŞ ÇOKLU ŞARJ ALETİ Her Takside Olması Lazım.... KADIN TAKSİCİYE İYİ YAPMIŞ.
  • Tuna Agir 14.03.2020 13:12
    Bugünlerde bizim türkler dayak yıyor bır yunandan bir nijaryalıdan ne oluyoruz ?
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek