Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde araç sürücüsünün başka bir araca çarpmamak için direksiyonu kırmasıyla kontrolden çıkan otomobil, takla atarak ters döndü. Sürücü kazayı şans eseri yara almadan atlattı.

Kaza, Cumhuriyet Mahallesi Faruk Ilgaz Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 71 AF 713 plakalı araç sürücüsü İsmet B., otomobiliyle Pınarça Mahallesi’nden Kapaklı istikametine doğru ilerliyordu. Bu esnada yolda U dönüşü yapmak isteyen başka bir otomobili fark eden İsmet B., direksiyonu kırarak yol kenarındaki kaldırıma çıktı. Takla atarak ters dönen araçtan burnu bile kanamadan kurtulan İsmet B., diğer otomobilin kazaya sebep olduğunu iddia ederek şikayetçi oldu.

İddiaya göre, caddede U dönüşü yapan araç ise olay yerinden hızla uzaklaştı. Bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyen emniyet ekipleri, kaçan aracı ve sürücüsünü bulmak için çalışma başlattı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Yorumlar 10 Yorum Var
  • El nine 11.06.2020 11:27
    Kaza yapan aracın frenleri yüksek ihtimalle orantısız tutmuş. Yani sağa çekmiş.
  • o51 11.06.2020 09:36
    Dönüş yapan hatalı diyelim.Deviren de kendi kendine devirmek istemiş, panikle yapmış...
  • Konyalı 11.06.2020 00:52
    İnsanımızın geldiği son nokta, eğer görüp de durmadıysa yazıklar olsun
  • Murat 10.06.2020 23:53
    U dönüşü yapan hatalı lakin takla atan aracın durma mesafesi ve farkı şekillerde durabilecegi ortam mevcut. Takla atan aracın şoförü panik yapmış...
  • abdullah 10.06.2020 22:00
    u dönüşü yapan trafik teröristi yakalanıp kaza yapan aracın sahibinin zararı(maddi ve manevi) tazmin edilmelidir. görüntüde 2.araç da u dönüşü yapıyor. demekki o yörede alışkanlık olmuş. bu alışkanlığın müsebbipleri görevlileride kusurludur.
Daha fazla yorum görüntüle