Küçükçekmece'de kaldırımdan yola inen Suriyeli anne bebeğini arabasından düşürdü.  Bebeğin düştüğünü fark etmeyen kadın, arabayla üstünden geçti. Dalgın anne çocuğun düştüğünü, üstüne basınca fark ederken, o anlar kameralara yansıdı.
Olay dün sabah saatlerinde Mehmet Akif Mahallesi'nde meydana geldi. Suriye uyruklu anne, arabaya koyduğu bebeğiyle yola inmek istedi. Arabada kemeri bağlanmayan bebek, yola düştü. Bebeğin düştüğünü görmeyen anne hem bebek arabasıyla üzerinden geçti. Kendisi de bebeğin üstüne basınca düştüğünü fark etti. Bebeği yerden kaldıran kadın, onu hastaneye götürdü. Yaşanan bu anlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. 

Yorumlar 8 Yorum Var
  • izmir hakkı kul 02.07.2021 15:16
    kadın çocuk arabası kullanımı hiç hayırlı gözükmüyor deli devre kullanıyor
  • Mehmet 02.07.2021 14:57
    Bu tarz dikkatsiz insanlar akıllı telefonlardan sonra çok arttı. Eskiden cin gibi olan insanlar maalesef bir iş yapıyorsa ikinci bir olaya odaklanamiyor. Araba sürüyorsa çocuğunu fark edemiyor. Kendisi kenarda olduğunda çocuk arabası yolun içinde oluyor.
  • hudır 02.07.2021 14:26
    nasıl duygu var sizlerde anlamıyum
  • zafer gülten 02.07.2021 14:23
    bende İkitelli -küçükçekmecede oturuyorum ve bazı durumlara şahit oluyorum...3-4 gün önce Suriyeli olduğunu belli olan kadının biri kucağında bebeği,oturmuş cadde kenarındaki çöp konteryının yanına sözde naylon bir poşette bayat ekmeklerin küfsüzlerini ayırır gibi yapıyor,ve bizim bazı saf vatandaşlarda 10 lukları,20 likleri bastırıyorlar.
  • senin anneliğine 02.07.2021 14:14
    çocuk bakmayı taşımayı beceremiyorsun yapma yazık hiç mi farketmez insan kafasına bastı çocuğun
Daha fazla yorum görüntüle