Esenyurt'ta bulunan lojistik deposunda yangın çıktı. Lojistik deposu alevlere teslim olurken, yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor. Ayrıca içeriden patlama sesleri geldiği ifade edildi.

Edinilen bilgiye göre, Esenyurt Akşemsettin Mahallesi’nde bulunan lojistik deposunda saat 12.30 sıralarında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi gönderildi. Yangının kısa sürede büyümesi sonucu depoyu alevler kapladı. Yangın nedeniyle depodan yükselen dumanlar kentin kilometrelerce ötesinden bile görüldü. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ederken, içeriden patlama sesleri geldiği ifade edildi.

İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN "YANGIN" AÇIKLAMASI

İstanbul Valiliği, Esenyurt'ta lojistik deposunda çıkan yangının söndürüldüğünü, soğutma çalışmalarının sürdüğünü açıkladı.

Valilikten yapılan açıklamada, "Bugün saat 12.20’de Esenyurt ilçemizin Yunus Emre Mahallesi’nde bulunan lojistik deposuna ilişkin bir yangın ihbarı alınmıştır.
Olay yerine ivedilikle güvenlik, sağlık, itfaiye ve AFAD KBRN ekipleri sevk edilmiştir. Çıkış sebebi henüz belirlenemeyen yangın, 39 itfaiye aracı ve 105 itfaiye personeli ile müdahale edilerek söndürülmüş olup; soğutma çalışmaları devam etmektedir. Depoda bulunan malzemelerin patlama riskine karşın gerekli güvenlik tedbirleri alınarak, çevredeki yollar geçici olarak yaya ve araç trafiğine kapatılmıştır. Alınan bilgilere göre; olayda yaralı ve can kaybı bulunmamaktadır.
Konuyla ilgili soruşturma başlatılmıştır" denildi.

Yorumlar 16 Yorum Var
  • Hakan 08.08.2021 15:39
    bundan sonra hazir olun gökyüzünden yeni uydurlarla mercek gibi yakiyorlar ..
  • dostt birr 06.08.2021 22:54
    iş yerleri korunsun iş sahipleri şimdiden yangın önlemini alsınlar .anlaşılan yangin çıkartanlar hedef değiştirdi
  • Suat 06.08.2021 20:00
    Yüzde yüz CHPPK nın işidir zaten ormanları da CHP nin itleri yakıyor
  • sabri abi 06.08.2021 18:16
    İDAM olmadıkça daha çok yanıcaz
  • Kemal 06.08.2021 17:19
    Sabotaj dır. Chdpkk işidir
Daha fazla yorum görüntüle