Sultangazi’de iki genç, bahşiş almak için canlarını hiçe sayarak düğün arabasının önünü kesti. Sürücünün aracı gençlerin üzerine sürme anı kameraya yansıdı.

Olay, saat 19.00 sıralarında Sultangazi Cebeci Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde yaşandı. Bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedilen görüntülerde, trafikte ilerlemeye çalışan gelin arabasının önünü kesen iki arkadaştan birisinin aracın ilerlemesine ısrarla engel olduğu görüldü. Sürücünün ise aracı gencin üzerine sürdüğü görülen görüntüde, gençlerin hem canlarını hem de trafikteki diğer sürücüleri tehlikeye attıkları gözlendi. Para alamayan gençlerin aracın camına vurup kaçması ise "bu kadarına pes" dedirtti.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • zafer gülten 03.10.2021 16:40
    aynı şeyle daha dün Erana park İkitelli den Atatürk mahallesine çıkarken cadde üzerindede karşılaştım,az ilrideki düğün salonundan çıkan düğün kafilesinin önünü bir grup mülteci çocuk kesti,yaşları 10-15 arası,sayıları 8-10 vardı,gruplar halinde bilhassa Suriye li çocuklar gelin arabalarının önünü kesiyor bizim İkitelli de,inanmayan dükkanların kameralarına baksın,en az 5-10 kamera kaydetmiştir.
  • Kerem 03.10.2021 14:06
    Doğurup doğurup sokağa bırakan kesimin çocukları. Hem tavşan gibi doğuruyorlar hem de milletin başına dert ediyorlar. Bunu ısrarla yapanları ailelerinden koparıp yaşı küçük olanları çocuk esirgemeye büyükleri ıslahevine göndermeli.
  • Fiko 03.10.2021 11:43
    bunları öldürsen günahı yok