Sultangazi’de bir börekçide, çalışanın arkasını dönmesini fırsat bilen hırsız sadaka kutusunu çalıp montuna saklayarak kayıplara karşıtı. Yaşanan o anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, geçtiğimiz günlerde Sultangazi Salihpaşa Caddesi üzerinde bulunan bir börekçi dükkanında yaşandı. İddiaya göre, börekçiye giren hırsız işyeri çalışanından bir şeyler isteyip beklemeye başladı. Börekçi çalışanını arkasını dönmesiyle birlikte harekete geçen hırsız, sadaka kutusunu çalıp montuna saklayarak işyerinden çıkıp kayıplara karıştı. Yaşanan o anlar ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Yorumlar 6 Yorum Var
  • Mahmut 28.03.2022 16:31
    "Mehmet Kandemir" izinsiz almak çalmak demektir. Eğer gelip ihtiyaç sahibi olduğunu söyleyip yardım isteseydi (yardım yapılır veya yapılmaz ayrı konu) o zaman hırsızlık olmazdı. Başka bir basit kural işi gizli saklı, kimsenin kabul etmediği bir şekilde yapıyorsa hırsızlık var diyebiliriz. Senin evinden gelip sana sormadan bir şey alsa ihtiyaç sahibi kabul eder misin?
  • HEREDOT CEVDET 28.03.2022 11:16
    Hırsızlık sabıkası var ise iki katı ceza verilmeli, ihtiyacı olduğu ispatlanırsa, ceza indirimine gidilmeli,,,adalet hukuk bu arada olmalı
  • uğur 28.03.2022 11:14
    hırsızlık ihtiyaç sahibi olmanın yeni kılıfımı oldu sadaka taşı da osmanlıdan kalma bir gelenektir ve o taşın içinden hırsızıda alabilir ihtiyaç sahibide ama bu yapılan düpedüz hırsızlıktır.
  • abbas 28.03.2022 11:07
    Bu yorum yapanlar, yarın evinizden bişey çalındığında ihtiyaç sahibine sadaka vermiş sayacak mısınız. Hırsız arsızdır, çaldığı yetim hakkını, kumara kadına eğlenceye uyuşturucuya harcamıyacağının garantisi yoktur.
  • Muhammed 28.03.2022 10:40
    İhtiyaç sahibi sadaka kutusundaki paraya çalarak mı ulaşmalı?
Daha fazla yorum görüntüle