Ataşehir’de yaklaşık 80 kişilik bir grup, kağıt deposunu basarak yabancı uyruklu mülteci sandıkları Türk gencini bıçakladı. Yaşanan o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, dün öğle saatlerinde Ataşehir’de meydana geldi. İddiaya göre, mahallede toplanan bir grup vatandaş ilçedeki kağıt depolarına baskın düzenlendi. Saldırganlar, girdikleri bir kağıt deposunda çalışan Jiyan Yaşar isimli Türk gencini ise yabancı uyruklu mülteci zannederek bıçakladı. Yaşanan olay sonrası şüpheli şahıslar olay yerinden kaçarak uzaklaştı. İhbar üzerine adrese gelen polis ekipleri konuya ilişkin çalışma başlatırken sağlık ekipleriyse kolundan yaralanan genci hastaneye kaldırdı. Yaşar’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Öte yandan yaşanan o anlar güvenlik kamerasına yansırken, baba Ekrem Yaşar duruma isyan etti.

"80 kişilik bir grubun dükkanı bastığını söyledi"
Yaşanan olaya ilişkin konuşan baba Ekrem Yaşar, “Olay yaşandığı esnada ben dükkanda değildim. Elemanın beni arayarak 80 kişilik bir grubun dükkanı bastığını söyledi. Ben çalışanlarıma karşılık vermemelerini söyledim. Dükkanı basmaya gelen kişiler Afgan değildi. Kısa süre sonra personelimi yeniden aradığında oğlumun bıçaklandığını söyledi. Arkadaşlar hemen hastaneye kaldırmış. Neyse ki sağlık durumunda bir şey yok" dedi.

Yorumlar 11 Yorum Var
  • Sencer 13.06.2022 15:58
    Bu gibi provokasyonlar biray içinde çoğaldı.Devlet bu provokeeterlere zamanında önlem alamazsa ilerde çok daha vahim olaylar olacağa benziyor.Bu çapulcuları birleri kullanıyor ülkenin huzurunu bozmak için.
  • vatandaş 13.06.2022 15:53
    Bakıyorum da bir anda hepiniz mülteci sever olmuşsunuz. Orada ki olayı bilmeden saçmalamışsınız. Orada olan suçsuz Türk'e olmuş. Olayın aslı orada Suriyeliler yüzünden ölen bir Türk genci için insanlar isyanda. Mülteciler bir an önce gönderilmezse bu tür olaylar çok olacak. İnsanların artık mültecilere gösterecek sabrı kalmadı çünkü onlar uslu durmuyorlar.
  • Hyr 13.06.2022 15:42
    Allah böyle bir milleti iflah eder mi sizce.
  • osmanlı 13.06.2022 15:11
    bu basit bir poisiye olay değil.80 kişi az değil.böyle gruplaşarak ırk gözeterek birilerini bıçaklamaya başlarsak kimse önünü alamaz.belliki yabancılardan öldürüp içeriyi karıştıracaklar.Pkk kürt bitti bunlar başladı.Özdağı asacaksın taksim meydanına....
  • Mehmet Doğan 13.06.2022 14:59
    Bu zorbaları kınıyorum ! Devlet çok etkin tedbir almalı ...
Daha fazla yorum görüntüle