Afyonkarahisar’da hafif ticari aracın karayolundan geçmeye çalışan sürünün içine daldığı kazada 19 koyun telef olurken, olayda hamile bir koyunun karnından fırlaması ise kazanın dehşetini gözler önüne serdi.

Kaza, Bolvadin- Çay ilçe karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Bolvadin’den, Çay ilçesine doğru giden O.B., idaresindeki 06 FL 4984 plakalı hafif ticari araç sürücünün bir anlık dalgınlığı sonucu yolda karşıdan karşıya geçmeye çalışan küçükbaş hayvan sürüsünün içine daldı. Otomobilin çarptığı koyunlar metrelerce havaya yükselip ardından düştükleri yerde telef oldu. Olayda hamile bir koyunun karnındaki kuzu ise çarpmanın etkisi ile anne karnından dışarı fırladı. 19 koyunun telef olduğu olayın ardından bölgeye çok sayıda jandarma ekibi sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler telef olup yola savrulan koyunları yol kenarına çekerek yaşanabilecek bir başka olumsuzluğun önüne geçti.

Olayın ardından jandarma tarafından sürücü O.B.’nin ifadesi alınırken, sürünün sahibi H.M.’nin ise olayla ilgili şikayetçi olup olmadığı ise bilinmiyor.

Yorumlar 7 Yorum Var
  • corumlu19 12.07.2022 20:22
    kim ne derse desin orası yerleşim yeridir...araç süren şahis araca bakılırsa çok yavaş gidiyormuş..insan şehir içi yerleşim yeri hız kurallarına biraz uyar en kötü ihtimalle 70 ile gitseniz ne size ne ordaki hayvanlara zarar gelecekti ordakilerin hayvan sürüsü değilde karşıdan karşıya gececek okul zamanında öğrencilerin olacağınıda hesaba katacaksınız...kimse kurallara uymuyor..vessalam..
  • zafer gülten 12.07.2022 20:16
    dalgınlık mı,telofonla konuşma mı,yada içtiği yüksek olkollü biradan mı...sebebini araştırdılarmı peki,koyunun parasını verdiyse salıvermişlerdir,ülkemizde herşey para çünki.
  • vatandaş 12.07.2022 19:44
    Allah rızası için böyle haberleri vermeyin, gerçekten üzücü. bazılarıda araç için üzülecekler neredeyse, arabanın olması yolun senin olduğu istediğin hızda gidebilirsin anlamına mı geliyor?
  • Adem 12.07.2022 16:31
    Olayda 19 koyun ölmüş ise yolda en az 100 tane koyun var demektir. koyunlar çarpmanın etkisiyle havaya fırlamış ise bu araç saatte 200 km civarında hız yapıyor demektir. bir anlık dalgınlık ile olacak iş değil bu. en az 100 metre öteden o hayvanları rahatlıkla görebilirdi. bu katliama sebep olan kişiye hayvan diyenleri esefle kınıyorum (!?!) . hayvanlar mazlum bura da katil değil..
  • misafir 12.07.2022 13:39
    asıl araç sahibinin sürü sahibinden şikayetçi olması lazım
Daha fazla yorum görüntüle