Gaziantep'te yapılan bir sokak düğününde havaya ateş eden şahıs, bölgede bulunan polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Şahsın polis ekiplerinden kaçmaya çalışması ve yaşanan kovalamaca sonucu yakalanması ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, bayramın dördüncü günü Gaziantep'in Şehitkamil ilçesi 8 Şubat Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, mahallede yapılan sokak düğününe katılan bir şahıs, düğün esnasında tabanca ile havaya defalarca ateş etti. Büyük korku ve panik anlarının yaşandığı olayı fark eden bölgedeki polis ekipleri, düğün magandasına anında müdahale ederek gözaltına aldı.

Kaçmaya çalıştı, yaşanan kovalamaca sonucu yakalandı
Düğün magandasının gözaltına alınma anları ise cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, havaya ateş eden şahsın polis ekiplerinden kaçmaya çalışması ve yaşanan kovalamaca sonucu yakalanması yer aldı. Yakalanan düğün magandası, polis aracına bindirilerek gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Yorumlar 13 Yorum Var
  • ALİ 13.07.2022 14:23
    2 sene içerde yatmalı en az 50 bin ceza kesilmeli
  • abgvewsbv 13.07.2022 12:38
    havaya ateş olmaz çevrendekilere sık etrafından birkaç kişi tahtalıköye gider iyi olur
  • urfalı halo 13.07.2022 12:29
    bazı düğünlerde özellikle doğu düğünlerinde sıkıysa gelsin polis jandarma dediklerini biliyorum bu aslında polis göre göre yapılan meydan okuma düğün sahipleri neyi sahipleniyor anlamadım köyde yapılsa zaten kimse ellemez ancak şehrin içi Allah akıl versin
  • vatansever 13.07.2022 11:23
    allah razı olsun elleri dert görmesin
  • Bülent 13.07.2022 11:21
    düğün sahipleri polise engel olmaya çalışıyor. aynı kişiler düğünde biri ölse polise saldırırlar niye engel olmadınız diye.
Daha fazla yorum görüntüle